Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum se menține în formă Victor Slav. ”Din 24 de ore ale unei zile mănânc în doar 8 ore”

Prezentatorul de televiziune Victor Slav, în vârstă de 42 de ani, se prezintă foarte bine din punct de vedere fizic. Acesta a explicat ce anume face și cum reușește să fie într-o formă fzică cât se poate de bună. ”Din 24 de ore ale unei zile mănânc în doar 8 ore”, a detaliat prezentatorul de treleviziune Victor Slav în cadrul unui interviu.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav  a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Înainte de a începe relația cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav a trăit o poveste de dragoste cu cântăreața Anda Adam. De trei ani, Victor Slav are o relație cu o tânără pe nume Selina. În plan profesional, Victor Slav a apărut la numeroase emisiuni de televiziune în calitate de prezentator.

La 42 de ani, Victor Slav arată foarte bine și se prezintă impecabil din punct de vedere fizic. Acesta a explicat, pentru revista Viva, care este stilul său de viață și cum reușește să fie înt-o fomă fizică cât se poate de bună.

Cum se menține în formă Victor Slav. ”În ultima perioadă, am fost foarte ocupat și nu am mai ajuns la sală de două luni”

”Nu pot spune că mănânc același lucru în fiecare zi, diversific mult. În ultima perioadă, am fost foarte ocupat și nu am mai ajuns la sală de două luni, știu că pare incredibil, însă ăsta este adevărul. Dar în perioada asta, când nu merg regulat la sport și nici nu mănânc corect, țin fasting. Din 24 de ore ale unei zile mănânc în doar 8 ore, ce doresc, dar în cantități rezonabile. În celelalte 16, în mod normal 8 ore le dorm și în celelalte nu mănânc, las organismul să proceseze mâncarea”, a detaliat Victor Slav.

Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Prezentatorul de televiziune a mărturisit că se descurcă destul de bine și când vine vorba despre gătit: ”Gătesc lucruri ușoare, pentru că nu am timp, dar mă descurc la nevoie. Trebuie să am o dispoziție mai relaxată, să nu fiu într-o perioadă aglomerată. Sunt gurmand de felul meu și îmi place să mănânc și să încerc preparate noi. Îmi place foarte mult bucătăria italienească și ador steak-urile”.

 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat