Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum se înțelege Victor Slav cu sora lui, Cătălina. ”Ea va fi acolo lângă mine cu orice este nevoie”

Prezentatorul de televiziune Victor Slav, în vârstă de 42 de ani, are o soră foarte frumoasă, pe nume Cătălina. Despre relația cu sora sa a oferit acesta câteva amănunte în cadrul unui interviu. ”A fost mereu sprijinul meu. Mi-a oferit tot ajutorul întotdeauna și stiu că daca o sun, valabil și invers, ea va fi acolo lângă mine cu orice este nevoie”, a declarat Victor Slav.

Victor Slav are o soră foarte frumoasă, care se numește Cătălina.

Prezentatorul de televiziune a dat detalii, în cadrul unui interviu pentru kanald.ro, despre relația pe care o are cu sora sa.

 

Cum se înțelege Victor Slav cu sora lui, Cătălina”Ea a fost sprijinul meu și în scoală, știa tot mersul lucrurilor”

 

“Sora mea e mai mare decât mine cu un an și patru luni. Ca ani de scoală, era cu doi ani mai mare, am mers la aceeași scoală, Scoală 82 din București. Ea a fost sprijinul meu și în scoală, știa tot mersul lucrurilor, m-a protejat până pe la 12, 13 ani când am început să o întrec la înălțime”, a declarat Victor Slav despre sora sa pentru sursa mai sus-menționată.

”A fost mereu sprijinul meu. Mi-a oferit tot ajutorul întotdeauna și stiu că daca o sun, valabil și invers, ea va fi acolo lângă mine cu orice este nevoie. Am crescut împreună și avem o legătură foarte puternica”, a mai spus prezentatorul TV despre Cătălina.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Victor Slav a povestit și cum se înțelege fiica sa, Sofia Natalia, cu Brianna, fata surorii sale: ”Fiica mea ar dori să stea mai mult împreună, dar Brianna mai are și alte activități. Însă când sunt împreună nepoata mea este foarte protectoare, înțelegătoare, mereu întreabă de Sofia, își aduce aminte de vremurile când era mai mica și cum stâlcea cuvintele. Este o legătură puternica intre ele, se înțeleg bine”.

Victor Slav are o fetiță

Prezentatorul de televiziune Victor Slav  a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Înainte de a începe relația cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav a trăit o poveste de dragoste cu cântăreața Anda Adam. Victor Slav a făcut declarații despre  micuța Sofia, fetița sa din mariajul pe care l-a avut cu Bianca Drăgușanu.

”Sunt in faza in care nu pot sa ii refuz mai nimic.:) Este un copil minunat si rasfatat iar in momentele in care suntem impreuna ii iau tot ceea ce ea isi doreste, mai ales ca este vorba in principal despre jucarii. Sofia este la varsta la care nu as putea sa ii refuz nimic din ce isi doreste si ii pot oferi”, a declarat Victor Slav pentru Kanal D, potrivit wowbiz.ro.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR