Categorii: Monden Vedete Romania

Cum se înțelege Mihai Sturzu cu foștii săi colegi din trupa Hi-Q. Artistul a făcut mărturisiri

Mihai Sturzu, în vârstă de 42 de ani, a cunoscut succesul alături de trupa Hi-Q, în care a cântat alături de Dana Nălbaru și Florin Grozea. Acesta a dezvăluit, într-un interviu, în ce relații a rămas cu fosștii săi colegi din formația cu care a făcut furori în urmă cu ani. Acesta a povestit și cine i-a ajutat pe el și pe colegii săi la începuturile lor.

Mihai Sturzu s-a bucurat de mare succes ca artist pe vremea când făcea parte din formația Hi-Q. După destrămarea trupei, Mihai Sturzu a cochetat cu politica, iar ulterior și-a făcut o carieră în domeniul aviației.

Într-un interviu pentru revista Viva, Mihai Sturzu a explicat în ce relații a rămas cu foștii săi colegi din trupa Hi-Q – dana Nălbaru și Florin Grozea.

Cum se înțelege Mihai Sturzu cu foștii săi colegi din trupa Hi-Q. ”Suntem prieteni încă din grădiniță”

”Păstrez legătura cu Dana, iar cu Florin, evident că vorbesc des. Suntem prieteni încă din grădiniță”, a spus Mihai Sturzu.

Vine următoarea zi libera legală. Beneficiază de ea și bugetarii, și salariații din domeniul privat
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Despre o eventuală reunire a trupei, Mihai Sturzu a declarat: ”Îmi este super dor de muzică, de concerte, de atmosfera din trupă. Totuși, nu cred că ne vom reuni vreodată. Pentru noi, Hi-Q era principala activitate, eram implicați trup și suflet în ceea ce făceam. Astăzi, lucrul acesta nu mai este posibil și probabil că nu ne-ar mai ieși la fel”.

Mihai Sturzu a dezvăluit că teo Trandafir și Mircea Badea au fost cei care i-au ajutat la începutul carierei lor artistice. ”Teo și Mircea au fost șansa noastră. Aveam 19 ani, eram o trupă din Brașov cu trei melodii pe un CD. Datorită lor am apărut la TV și sunt sigur că au pus o vorbă bună și pentru prima noastră emisiune TV în calitate de prezentatori. A fost frumos începutul, era o perioadă mult mai „romantică atunci, mai relaxată. Îmi aduc aminte faptul că eram super fericiți și entuziasmați pentru fiecare experiență nouă pe care o trăiam. Nu ne păsa prea mult de bani, faimă sau alte prostii. Ne bucuram pur și simplu de ce ne oferea viața”, a mai spus acesta pentru sursa citată anterior.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”