Categorii: Monden Vedete Romania

Cum se înțelege acum Cristian Boureanu cu Sebastian Vlădescu, bărbatul care l-a despărțit de prima soție! I-au pus coarne fără rețineri

Cristian Boureanu a avut numai ghinioane în dragoste! Fostul politician a avut două mariaje eșuate, iar ambele foste soții au călcat strâmb. De curând, Boureanu a povestit cum a aflat că mama fiicei lui îl înșela cu nașul lor de cununie. Iată dezvăluirile cutremurătoare! 

Cristian Boureanu a rămas prieten cu nașul lui de cununie, deși i-a furat nevasta

Viața lui Cristian Boureanu pare demnă de filmele americane! A fost însurat de două ori, însă ambele mariaje s-au terminat prost. Și asta pentru că fostele lui partenere l-au înșelat în timpul căsniciei. Afaceristul nu a uitat nici până în ziua de astăzi cum nașul lui de cununie, Sebastian Vlădescu, fost ministru, i-a suflat nevasta de sub nas.

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Boureanu a dezvăluit care au fost cele mai grele momente din viața lui. Cristian Boureanu a făcut dezvăluiri uluitoare despre infidelitatea Irinei, fosta lui soție și mama fiicei sale. Afaceristul și femeia s-au despărțit, după ce fostul politician a aflat că aceasta îl înșela cu Sebastian Vlădescu, nașul lor de cununie. Totul se întâmpla în anul 2000, dar Boureanu abia acum și-a găsit curaj să vorbească despre tot.

Deși i-a furat soția și a divorțat de ea la nici patru ani de la nuntă, Cristian Boureanu a mărturisit că nu s-a certat cu Sebastian Vlădescu, ba chiar au rămas în relații bune.

„Eu am ținut cont de suflet și nu-mi pare rău, am avut niște amintiri minunate. Lumea spune că da, dar a plecat cu nașul. A fost opțiunea ei, oamenii nu sunt proprietatea nimănui. Unul din secretele fericirii și tinereții este acceptarea.

Era cel mai bun prieten al meu Sebastian Vlădescu la vremea aceea. Și era partenerul meu în toate business-urile. N-am avut o altă problemă cu Sebastian vreodată, în afară de asta. N-a fost ușor. Mai ales că aveam toate business-urile împreună, eram și persoană publică”, a povestit fostul politician, la podcastul lui Măruță.

De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la 10 ani
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Sebastian Vlădescu i-a destăinuit că i-a furat soția

Cristian Boureanu a explicat că nașul lui de cununie l-a scos la o cafea și i-a povestit cum mama fiicei lui avea o relație extraconjugală cu el.

„M-a scos la o cafea Sebastian să-mi spună. Și atunci l-am ascultat și, la un moment dat, l-am întrebat: ai bani la tine? Da. Plătești tu cafeaua? Da. Bine. M-am ridicat și am plecat. Și apoi m-am dus pe jos acasă, am zis că n-are rost să mă urc la volan că-s nervos. M-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis cinci ani iau o pauză de la cafea.

Hai să spunem că de fiecare dată când în spatele cortinei relația începea să se destrame eu am simțit. Dumnezeu mi-a dat întotdeauna un semn. Sunt două lucruri. Oamenii încep să se certe și nu știu de ce. Unul din ei știe de ce se întâmplă chestia asta. Pentru că oamenii nu mai vibrează la fel. Pentru că ai un consumator ascuns. Oamenii formează un tot împreună.

Așa a fost. Mie mi-a făcut un bine. Nu bănuiam, nu aveam nici cea mai mică idee. Am avut o discuție foarte scurtă. Eu cred că oamenii nu sunt proprietate. Mi-a fost foarte greu să accept că pierd oameni dragi. Dar cum spuneam, nimeni nu e proprietatea nimănui, noi putem face alegeri în viață. Pot eu să stau să controlez? Niciodată nu m-am uitat să verific telefonul nevestei. Fiecare alege. Apoi trebuie să fie pregătiți să suporte consecințele alegerilor lor. Eu am păstrat apoi custodie unică la copil”, a mai spus el, în podcastul lui Cătălin Măruță.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important