Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum se descurcă Vlăduța Lupău în rolul de mămică. ”Acum s-a răsturnat toată situația”

Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău, în vârstă de 31 de ani, a devenit mămică pentru prima oară luna trecută. Aceasta a adus pe lume un băiețel, rezultat al poveștii de dragoste pe care o trrăiește cu Adran Rus. Artista a fost prezentă în platoul unei emisiuni de televiziune de la pro TV, unde a explicat cum se descurcă în rolul de mămică.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste din muzica populară. Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut organiza nunta așa cum și-ar fi dorit. În luna martie a acestui an, Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Artista a devenit mămică în data de 6 august 2022, când a adus pe lume un băiețel pentru care a ales un nume biblic – Iair.

Vlăduța Lupău a fost invitată la emisiunea ”La Măruță”, pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV. Cântăreața de muzică populară a explicat cum se descurcă în rolul de mămică.

Cum se descurcă Vlăduța Lupău în rolul de mămică. ”Mi se pare foarte greu, dar nu mă plâng, asta pentru că am o lipsă totală de somn”

La emisiunea respectivă, Vlăduța Lupău a declarat că încearcă să se împartă între viața de mămică și cea de artistă, deși acest lucru nu este deloc ușor.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Am început și mersul din nou la evenimente. Mi se pare foarte greu, dar nu mă plâng, asta pentru că am o lipsă totală de somn. Vin spre dimineață acasă, mai și alăptez, ăla mic mă trezește. Având o nepoțică, mi se părea că totul e roz, dar acum s-a răsturnat toată situația”, a mărturisit interpreta de muzică populară.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR