Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum se descurcă Carmen Tănase cu animalele pe care le are. ”Când filmam în Buftea, toată lumea știe că jumătate din gajul meu se ducea pe sacii de mâncare pentru căței”

Actrița Carmen Tănase, în vârstă de 61 de ani, este cunoscută ca fiind o mare iubitoare de animale. Aceasta are, la casa sa din afara Bucureștiului, numeroase animale. Despre îngrijirea lor a vorbit artista în cadul unui interrviu. ”Când filmam în Buftea, toată lumea știe că jumătate din gajul meu se ducea pe sacii de mâncare pentru căței”, a spus vedeta.

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. De-a lungul anilor, acesta și-a cucerit publicul cu rolurile din filme, teatru și televiziune. În plan personal, Carmen Tănase a fost căsătorită cu Victor Parhon, în perioada 1989-2000. Carmen Tănase a jucat rolul Flăcăricăi în serialul de televiziune ”Inimă de țigan”, difuzat de postul de televiziune Pro TV, care s-a bucurat de foarte mare succes la public. De asemenea, vedeta a jucat acest rol și în serialele ”Regina” și ”State de România”.  Actrița are o carieră impresionantă.

Carmen Tănase este cunoscută și ca o mare iubitoare de animale. La casa sa din afara Bucureștiului, artista are numeroase animale. Despre îngrijirea acestora a făcut artista declarații pentru revista Avantaje. ”Tot timpul au probleme pisicile. Unele s-au și dus pe altă lume, au apărut altele. Animalele nu sunt o problemă. Problema este că oamenii nu sunt responsabili. La țară, fiind mai mică comunitatea și probabil că s-a auzit că m-am dus pe acolo, se abandonează la greu în jurul casei mele. Întotdeauna sunt probleme pentru că sunt prea mici, uneori abia le-au dat ochii. Eu nu am cum să trec pe lângă ele. Așa m-a făcut pe mine Dumnezeu. Eu mor dacă mă gândesc că am lăsat în urmă un suflet care are nevoie de ajutor. Atunci iau și îmi îngreunez viața, pentru că e grea viața mea”, a explicat aceasta.

Cum se descurcă Carmen Tănase cu animalele pe care le are. ”Nu că este costisitor, dar este dureros”

”E și foarte costisitor. Mulțumesc lui Dumnezeu că am avut posibilitate până acum. Când filmam în Buftea, toată lumea știe că jumătate din gajul meu se ducea pe sacii de mâncare pentru căței. Nu că este costisitor, dar este dureros. Îi iei, îi salvezi, le dai cu biberonul. Știi ce înseamnă să dai cu biberonul la șapte căței?! Când ai terminatul cu ultimul îl ia iar foamea pe primul. Apoi îți mor și sufletul îți e făcut zdrențe”, a mai spus actrița pentru sursa mai sus-menționată.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Vecinii mei sunt din mica comunitate din care noi facem parte. Noi nu suntem în sat, noi suntem la liziera pădurii. În principiu sunt oameni de la oraș care au case de vacanță sau s-au mutat din oraș ca și mine. Sunt oameni educați și care iubesc animalele. Eu am 4 căței, dar pe drum mai sunt încă 6. Au cotețe puse de noi, adică avem grijă de ei. În sat sunt probleme cu oamenii. Îi abandonează sau îi lasă noaptea liberi fără sterilizare și atunci… se înmulțesc și cine îi ia?”, a adăugat Carrmen Tănase.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat