Categorii: Monden Vedete Romania

Cum s-a schimbat viața lui Silviu Țolu de când a devenit tătic. Dezvăluirile partenerului de viață al lui Lili Sandu

Silviu Țolu, partenerul de viață al lui Lili Sandu, a făcut dezvăluiri despre cum este și cum s-a schimbat viața lui de când a devenit tătic.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. Silviu Țolu a dat detalii despre cum s-a schimbat viața lui de când a devenit tătic.

„E mulțumitor, e foarte frumos. Ne bucurăm de fiecare clipă. Vrem să-l transformăm într-un cititor înrăit pentru că este un obicei care mi se pare foarte folositor în viață. Îi citeam încă de când era în burtică. Vrem să-l obișnuim cu treaba asta. Să ne vadă și pe noi citind și să-l obișnuim cu asta. Suntem la Micul Prinț momentan”, a declarat Silviu Țolu la emisiunea ”la Măruță”, de la Pro TV, citat de revista Elle.

Silviu Țolu a vorbit și despre eventualitatea de a avea un al doilea copil.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Lili își dorește. E foarte frumos. Am avut și noroc până acum să fie Thomas Jay foarte liniștit. Doarme noaptea, dormim și noi. Nu știu dacă am pierdut o noapte sau două până acum. Doamne-ajută să fie tot așa. Și atunci, pare mai ușor”, a afirmat el.

Cine i-a ajutat pe Lili Sandu și Silviu Țolu cu bebelușul

Silșviu Țolu a explicat că el și partenera lui de viață nu au o bonă pentru bebelușul lor, însă cea care i-a ajhutat a fost mama lui Lili Sandu.

„Nu avem pe nimeni. A fost mama lui Lili pe la noi o perioadă scurtă, dar a zis că vede că nu avem nevoie de ajutor și că va reveni când vom avea. Am avut noroc cu părinți extrem de înțelegători și le-am spus că noi facem lucrurile cum credem noi că trebuie să le facem”, a mai declarat Silviu Țolu, conform sursei mai sus-menționate.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat