Categorii: Știri Stiri externe

Cum mor oamenii de Coronavirus în funcție de vârsta pe care o au! Unii au o rată de 3 ori mai mare, deși diferența e de doar 10 ani

Un studiu recent a scos la iveală că mortalitatea înregistrată în cazurile de infectare cu coronavirus diferă în funcție de vârsta pacienților. 

Centrul Chinez pentru Controlul și Prevenirea Bolilor a finalizat, recent, un studiu în ceea ce privește mortalitatea temutului virus. Astfel, s-a constatat că, din 44.000 de persoane infectate, 15% dintre cele cu vârsta peste 80 de ani au murit.  

Unii au o rată de 3 ori mai mare, deși diferența e de doar 10 ani

Pacienții cu vârsta de 50 de ani au avut o rată a mortalității de trei ori mai ridicată decât cei de 40 de ani, a mai arătat studiul. 

Practic, posibilitatea de a muri crește odată cu vârsta în cazul persoanelor infectate cu coronavirus. Din fericire, studiul nu a raportat niciun deces în cazul copiilor mai mici de 10 ani. 

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

De altfel, mortalitatea este mai crescută în rândul vârstnicilor deoarece cei mai mulți au afecțiuni cronice sau alte probleme de sănătate. 

Foto: Profimedia

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?