Categorii: Monden Vedete Romania

Cum arăta mama Deliei în tinerețe. Fotografii nemaivăzute cu Gina Matache

Interpreta de muzică populară Gina Matache, mama Deliei, a umblat în sertarul cu amintiri de unde a scos la iveală imagini cu ea așa cum arăta în tinerețe.

Gina Matache a publicat, pe contul său de socializare, două fotografii din urmă cu mulți ani. Într-una dintre imagini, mama Deliei apare îmbrăcată într-o rochie scurtă și mulată, de culoare neagră. ”Mai întoarce doamne roata!! ?”, a scris ea în dreptul fotografiei.

În cealaltă imagine, Gina Matache apare așa cum era pe vremea când învăța la liceu. ”Si a trecut mult timp. Am daruit tuturor oamenilor mii de zîmbete si mi-au ramas pictate pe chip. Am si plâns de multe ori si iar mi-a pictat viața pe chip semne pe care nu le înteleg. Am daruit din trupul meu alte doua vieti si iar viata mi-a lasat semne, dar m-a si rasplatit. Am dus poveri care mi-au mai adaugat ceva suferinte. Am cunoscut oameni carora le-am dat bucati din suflet si ani din viata. Am reusit nu stiu cum sa mai las bucati din trup care nu-mi mai trebuiau si aici ma refer la vreo 5 operatii. Am cicatrici, dar nu conteaza. Azi privesc in oglinda si vad mai in ceata, dar vad aceiasi ochi de liceana”, a notat interpreta de muzică populară în mediul online.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Gina Matache a ajuns pe mâna medicilor în luna noiembrie

Mama Deliei, Gina Matache, a ajuns pe mâna medicilor la sfârșitul lunii noiembrie a acestui an. Acesta a fost operată. Interpreta de muzică populară a avut probleme cu glanda tiroidă. Artista a explicat recent care este starea sa de sănătate în prezent.

”Mă simt cât de bine de poți simți la două săptămâni de la operație, mi-au scos firele, operația arată bine, aștept să pot să ies din casă. Nu poți să depui efort nici dacă vrei, că te doare, așa că stau locului acum. Ne descurcăm bine, fac ce pot, cât pot. Nu e nevoie de mare lucru, o mâncărică și atât. N-am scăpat încă de stres, căci trebuie să văd rezultatul de la analiza patologică. Cam stau cu emoții, n-am neapărat îndoieli, dar după ce-l văd mă pot și eu relaxa. Să fim sănătoși!”, a spus Gina Matache într-un interviu telefonic acordat pentru Antena Stars, citată de spynews.ro.

”Încă nu mi-am văzut nepoții și fiicele. Nu le dau voie să vină pentru că ele dacă tot ies acum, nu le dau voie, deocamdată”, a completat mama Deliei Matache.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?