Categorii: Monden Vedete Romania

Cum arată acum fosta soție a lui Alex Velea. Ana Maria e profund schimbată

Ana Maria, fosta soție a lui Alex Velea, a trecut printr-o transformare după divorțul de artist. Cei doi s-au separat în 2014.

Alex Velea și mulatra au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și patru ani mai târziu cei doi au divorțat, iar la scurt timp Alex și-a refăcut viața alături de Antonia. 

„Nu mă regăseam când eram căsătorit cu Ana”

Ana Maria a păstrat de atunci distanța făță de lumea mondenă și nu a vorbit niciodată despre separarea lor sau despre motivele care au dus la asta. În schimb, Velea a vorbit deschis despre problemele lor: „Acum câțiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcționat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinții mei. S-a întâmplat înainte s-o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, nu mă simțeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ce mi-am dorit”.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ana Maria este medic psihiatru

Între timp, Ana Maria și-a văzut de studii și a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, în prezent fiind medic psihiatru.

După o absență lungă pe rețelele sociale, recent mulatra a postat o fotografie în care este foarte schimbată față de perioada în care era soția lui Velea. Ana Maria pare mult mai slabă și a abordat o altă coafură, acum purtându-și părul împletit în multe codițe subțiri, look care o prinde de minune. 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR