Categorii: Monden Vedete Romania

Cum aplanează Florin Pastramă conflictele dintre Brigitte Pastramă și fiica ei. ”Eu cu talentul meu, i-am spus două vorbe la ureche”

Florin Pastramă reușește să aplaneze conflictele dintre soția sa, Brigitte Pastramă, și copiii ei.

În ediția de marți seară a reality show-ului ”Brigitte & Pastramă”, de la Antena Stars, Brigitte Pastramă a avut un nou conflict cu fiica ei, Sara. Vedeta a vrut ca familia să ia masa împreună, însă Sara a vrut să mai doarmă, iar de aici au început discuțiile între mamă și fiică.

”Chiar dacă are 13 ani, trebuie să aibă responsabilitate și să aibă timp și pentru familie. M-am gândit doar la ea, de asta am vrut să vină la masă, pentru că eu am treabă și ea rămâne singură toată ziua și fără mâncare”, a comentat Brigitte Pastramă, citată de spynews.ro.

”M-ai trezit la 7 dimineață, am fost la cumpărături, am dormit 3 ore. Lasă-mă să dorm, mi-e somn!”, i-a spus Sara mamei sale.

Conflictul dintre cele două a fost aplanat de Florin Pastramă, care calmat imediat situația, oferindu-i bani sarei.

”Eu cu talentul meu, i-am spus două vorbe la ureche și imediat Sara și-a revenit. Chiar dacă Brigitte s-a rugat de ea 10 minute, cu mine nu merge, eu sunt un învingător și i-am dat 50 de lei și a venit”, a spus Florin Pastramă.

Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Câți bani iau Brigitte și Florin Pastramă pentru emisiunea de la Antena Stars

Brigitte și Florin Pastramă încasează 5.000 de euro pe lună pentru reality show-ul de la postul de televiziune Antena Stars, potrivit unor surse apropiate lor, relatează revista Viva.

Suma nu este deloc mare în comparație cu cea încasată de impresara Anamaria Prodan, care a avut și ea emisiune la Antena Stars.

Anamaria Prodan Reghecampf a semnat un contract de 150.000 de euro pentru un sezon de reality show la același post de televiziune, precizează sursa citată.

Show-ul familiei Prodan-Reghecampf s-a bucurat de mare succes la publicul telespectator.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de 200.000 de euro!
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important