Categorii: Monden Vedete Romania

Cum a învățat meserie Oana Cuzino. ”Așa cum ne ofeream noi serviciile pe Salvare sau la camerele aglomerate de gardă”

Vedeta de televiziune Oana Cuzino a făcut dezvăluiri din trecutul său. Aceasta a dezvăluit cum a ajuns să studieze medicina și cum a învățat meserie.

Oana Cuzino îmbină de 18 ani medicina cu televiziunea. La bază medic geriatru, vedeta este și gazda emisiunii “Ce se întâmplă, doctore?” de la Pro TV. Despre cum a învâțat meserie la Salvare și la camera de gardă a vorbit Oana Cuzino înt-un interviu pentru libertatea.ro.

Din dorința de a căpăta experiență, Oana Cuzino s-a implicat în numeroase acțiuni.

Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

„La 18 ani eram studentă la medicină și trăgeam din greu pentru note cât mai mari, în condițiile unei concurențe acerbe, fiindcă la Medicină notele de 7 si 8 erau considerate mici. Am reușit să obțin și bursă după anul al treilea”, a declarat Oana Cuzino pentru sursa mai sus-menționată.

„Din păcate, când studiezi medicina nu ai timp pentru alte joburi sau dacă îți faci timp, acestea țin de munca voluntară – așa cum ne ofeream noi serviciile pe Salvare sau la camerele aglomerate de gardă din acele vremuri – unde ajutam pacienții cu ce puteam, dar și învățam enorm”, a adăugat ea.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important