Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum a depășit Bianca Brad momentele grele din viața sa. ”Mi-am permis să sufăr, să jelesc, să înfrunt durerea”

Actrița Bianca Brad, în vârstă de 54 de ani, a avut parte de numeroase încercări de-a lungul vieții sale. Artista a povestit, la postul de televiziune Antena Srtars, cum a reușit să depășească momentele extrem de dificile din viața sa. ”Mi-am permis să sufăr, să jelesc, să înfrunt durerea”, a mărturisit vedeta.

Bianca Brad este o cunoscută actriță din România. În anul 1990 a fost Miss România. A jucat în filme precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985), „Zâmbet de Soare” (1987), „Duminică în familie” (1987), „Domnișoara Aurica” (1998) și multe altele. Bianca Brad este mama unui băiat, Luca. Actrița a mai avut o fetiță, Emma. Cu doar câteva zile înainte să nască, vedeta a aflat că micuța sa i-a murit în pântece, din cauza unei malformații la inimă. În urmă cu șase ani, în anul 2015, actrița Bianca Brad a fost diagonsticată cu o boală cruntă – cancer la sân.

Despre cum a reușit să depășească perioadele de cumpănă din viața sa a făcut vedeta declarații la postul de televiziune Antena Stars.

Cum a depășit Bianca Brad momentele grele din viața sa. ”Este foarte important să nu ții durerea în tine, pentru că și acea durere pe care o ții în tine poate duce la declanșarea a tot felul de boli”

„Am avut mai multe încercări, dar am reușit, nu prea ai de ales, adică ori clachezi, ori te ridici. Eu am și clacat, dar am căzut, m-am ridicat (…) Am căpătat exercițiu. În primul rând, mi-am permis să sufăr, să jelesc, să înfrunt durerea, să o trăiesc, ca să o consum, pentru că am învățat atunci, după ce mi-a murit fetița, că este foarte important să nu ții durerea în tine, pentru că și acea durere pe care o ții în tine poate duce la declanșarea a tot felul de boli, dar nici eu nu știu exact cum am reușit. Pur și simplu ziceam că mai rezist încă puțin, încă puțin, după aceea am cunoscut puterea rugăciunii”, a declarat Bianca Brad, potrivit spynews.ro.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România


„Am descoperit și am înțeles cât de importantă este puterea mentală și felul în care te raportezi la ce ți se întâmplă, adică să nu îți plângi de milă”, a adăugat actrița.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR