Categorii: Monden Vedete Romania

Cum a aflat Florin Muntean că soția îl trăda cu Ciprian Marica! Bărbatul și-a urmărit partenera timp de mai multe luni

Ciprian Marica se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce a apărut o filmare cu el și soția lui Florin Muntean, într-un hotel din Cluj.

Înregistrarea datează din august 2019 și a fost făcută chiar de soțul amantei lui Marica. Dar cum a aflat bărbatul, de fapt, că mama copiilor săi îl trădează cu cel mai bun prieten?

Cum a aflat Florin Muntean că soția îl trăda cu Ciprian Marica!

Florin Muntean, fiul fostului director Transgaz, a reușit în vara lui 2019 să își surprindă soția în ipostaze incendiare cu Ciprian Marica. Se pare că bărbatul bănuia de luni bune că soția lui are o aventură, însă nu știa cu cine îl înșală.

Conform Impact.ro, soțul Anei Muntean a început să intre la idei după ce a văzut că tânăra stătea ore întregi la toaletă cu telefonul și voia să meargă din ce în ce mai des la București. Așa că a pus în aplicare un plan.

Florin Muntean Jr. a început să verifice orice mișcare a soției, însă a avut un șoc când a descoperit că amantul Anei era chiar bunul lui prieten, Ciprian Marica.

Bărbatul a reușit să umble în telefonul roșcatei și a găsit multe mesaje cu fostul fotbalist. Din mesajele respective se înțelegea că cei doi au o relație extraconjugală. Deși a văzut negru în fața ochilor, Florin Muntean nu i-a spus soției sale ce a descoperit, ci a continuat să își urmărească soția.

Florin Muntean și-a urmărit soția luni bune

Așa a aflat, cu stupoare, că amantul Anei era Ciprian Marica. După ce i-a prins la hotel, Florin Muntean și Marica au avut o discuție, în urma căreia au convenit de comun acord că episodul neplăcut să rămână între ei.

Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

În schimb, fostul internațional a avut de pus în aplicare o condiție: să îi spună iubitei, Ioana Marcu, că a înșelat-o cu Ana Muntean.

‘Ciprian și-a dat seama că ceva nu este în regulă și nu a deschis ușa hotelului atunci când cineva a ciocănit. Mai apoi, Florin a început să vorbească extrem de tare de pe palier, iar Marica a decis să deschidă ușa de teamă că alte persoane cazate în hotel ar putea auzi’, au dezvăluit surse din apropierea fostului fotbalist, pentru Impact.ro. 

Cu toate că a rănit-o, Ioana și Marica au decis să își mai dea o șansă de dragul celor doi doi pe care îi au. La aproape un an de la amantlâcul dintre Ciprian Marica și Ana Muntean, în presă a apărut un filmuleț senzațional care arată cum Marica avea o relație amoroasă cu soția lui Florin Muntean.

Acum, fostul fotbalist crede că soții Muntean au dat filmarea presei pentru a-l discredita.

‘Ciprian este convins că Ana este cea care a făcut publică filmarea. Fie pentru celebritate, fie pentru bani. O consideră o femeie fără scrupule. El și-a luat deja o echipă de avocați, car vor depune plângere penală.

În urma anchetei, dacă se demonstrează că familia Munteanu a dat presei filmarea, el este dispus să îi dea pe aceștia în judecată. Cineva vrea să îi prejudicieze imaginea și este dispus să meargă până în pânzele ale pentru a afla cine anume dorește să îi facă rău și de ce’, au mai dezvăluit surse din preajma lui Marica.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important