Categorii: Știri Stiri externe Viral

Culturista aflată în misiunea de a obține “cel mai mare fund din lume” vrea sâni pe măsură

Frumoasa culturistă Vanessa Ataides face progrese bune în călătoria ei pentru a obține “cel mai mare fund din lume” – și vrea să își facă o operație la sâni pentru a-și duce curbele la nivelul următor. “Pentru mine, fundul meu este normal, dar înțeleg că, în societatea în care trăim, poate părea exagerat pentru majoritatea. De asemenea, am buzele mari și chiar vreau să-mi măresc și sânii, deoarece cred că sunt prea mici pentru restul corpului meu”.

O femeie cu un fund superdimensionat speră să aibă sâni pe măsură.

Vanessa Ataides are misiunea de a obține “cel mai mare fund din lume” – și acesta nu este singurul ei scop, potrivit dailystar.co.uk.

Culturista vrea “cel mai mare fund din lume” vrea sâni pe măsură

După ce și-a mărit posteriorul până la 52 de centimetri, ea plănuiește să treacă la busturiu pentru a-și mări bustul.
Femeia de 37 de ani, din Brasilia, Brazilia, a declarat pentru Closer: “Pentru mine, fundul meu este normal, dar înțeleg că, în societatea în care trăim, poate părea exagerat pentru majoritatea.

De asemenea, am buzele mari și chiar vreau să-mi măresc și sânii, deoarece cred că sunt prea mici pentru restul corpului meu”.

Ce dietă urmează brazilianca

În timp ce Vanessa plănuiește o operație estetică pentru a-și mări mărimea cupei, ea vrea să-și mărească posteriorul în mod natural. Din acest motiv, ea își dedică ore întregi din zi pentru a face exerciții fizice.

Culturista glam este atât de hotărâtă să își mărească formele încât lucrează alături de o echipă de antrenori personali. Pe lângă aceasta, ea se trezește în fiecare zi la 4 dimineața pentru a merge la sală.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Vanessa vizează fesele cu diverse exerciții, cum ar fi genuflexiuni și ridicări de greutăți, dar se concentrează și asupra picioarelor sale. De asemenea, ea mănâncă șase mese pline de proteine pe zi în speranța de a construi mușchi.

Iar pentru a-și ajuta corpul să se repare între sesiunile epuizante de gimnastică, ea ia suplimente naturale.

Vanessa a declarat pentru Truly: “Dieta mea este planificată special pentru a-mi crește fundul, astfel încât să pot avea cel mai mare fund din lume. Mănânc multe albușuri de ou, carne etc. Odată ce am luat o masă, deja o planific pe următoarea.”

Este puțin probabil ca Vanessa să se oprească cu planul ei riguros – chiar dacă își va atinge obiectivele.

Anterior, ea a declarat presei locale: “Știu că este o dependență. Când ating un obiectiv, nu mă opresc, vreau mai mult. Astăzi vreau să am cel mai mare fund din Brazilia, dar știu că, atunci când îl voi atinge, voi vrea să îl am și pe cel mai mare din lume.”

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR