Categorii: Monden Vedete Romania

Culiță Sterp a făcut accident. ”Am pus frănă și m-a băgat într-un pom”

Culiță Sterp a făcut accident cu mașina, în apropierea fermei familiei, în Hațeg.

Culiță Sterp şi-a îngrijorat fanii în urma mai multor filmuleţe în care apare maşina avariată, relatează spynews.ro.

Artistul a intrat cu mașina într-un copac. Din fericire, nimeni nu a pățit nimic.

Culiță Sterp a explicat ce s-a întâmplat la postul de televiziune Antena Stars.

„Mergeam tare pe câmp. Mergeam cu 50-60 la oră pe câmp și era foarte ud pe jos și am pus frănă și m-a băgat într-un pom. Am mers la offroad cu mașina și am dat cu ea într-un copac și am spart spoilerul, farul și am îndoit aripa. Nu îl pot numi accident că nu ne-am zgâriat. Nu a pățit nimeni nimic”, a declarat Culiță Sterp, citat de spynews.ro.

A mai avut parte de un accident

În urmă cu ceva timp, Culiță Sterp a mai fost implicat într-un accident. Acesta se afla în mașină cu mai multe persoane și a adormit la volan.

Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată, cu talie de viespe și posterior de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Am avut un accident de mașină toți patru. Veneam de la mare și eram cu microbuzul nostru. Eu conduceam, iar 15 km de casă, m-a luat somnul, am ațipit. Dar am avut noroc că ne-a ținut Dumnezeu în viață”, povestea Culiță Sterp despre incidentul respectiv.

Fratele lui mai mic a participat la ”Survivor România”

Iancu, fratele mai mic al lui Culiță Sterp, a participat la emisiunea ”Survivor România, filmată în Republica Dominicană și difuzată de postul de televiziune Kanal D.  Iancu Sterp a făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România” și a fost unul dintre cei mai competitivi concurenț/i. Iancu Sterp a reușit să se califice în finala competiției, alături de Lola și Emanuel, colegii săi din echipa Războinicilor, și Elena Ionescu, care a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Iancu Sterp nu a reușit să câștige competiția ”Survivor România”, învingătoare a concursului fiind desemnată cântăreața Elena Ionescu, în urma voturilo primite de la telespectatori.

La competiția respectivă, Iancu Sterp a legat o relație de prietenie cu Emy Alupei, care a mărturisit că îl palce foate mult pe acesta.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat