Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cu ce vedetă din România și-ar dori Cătălin Zmărăndescu să aibă o aventură. Sportivul a spus direct!

Cătălin Zmărăndescu, în vâstă de 49 de ani, a dezvăluit, la o emisiune de televiziune, cu ce vedetă cunoscută din showbiz-ul autohton și-ar dori să aibă o aventură. Este vorba despre nimeni alta decât cântăreața Delia Matache, în vârstă de  40 de ani, după cum a declarat categoric sportivul la emisiunea modserată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV.

Cătălin Zmărăndescu a fost invitat la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a participat la rubrica ”Spui tot sau îți ia gura foc”. Sportivul a răspuns mai multor întrebări incomode. Printre altele, acesta a dezvăluit și cu ce vedetă și-ar dori să aibă o aventură și a spus răspicat Delia Matache. Cătălin Zmărăndescu a fost unul dintre concurenții care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” din acest sezon. În ediția din data de 22 martie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, cel care a fost eliminat din concurs a fost Cătălin Zmărăndescu, care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Delia Matache este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. Delia şi-a început cariera muzicală în 1999, cu trupa N&D. În perioada 1999-2003, când a făcut parte din formația N&D, a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După anul 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat numeroase albume. De-a lungul anilor, Delia a participat la diverse emisiuni de televiziune. În ultimii ani, Delia a fost  jurat în cadrul „X Factor” și ”iUmor”, emisiuni difuzate de postul de televiziune Antena 1. În plan personal,  Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager, de zece ani, iar de opt ani sunt căsătoriți. Cei doi nu au copii.

Cu ce vedetă din România și-ar dori Cătălin Zmărăndescu să aibă o aventură. ”Cred că nu o să mai asculți Delia în mașină, când ești cu soția”

„Spune-ne numele unei femei cunoscute din România cu care ți-ai dori să ai o aventură dacă ai ști că nu ar afla nimeni”, a fost una dintre întrebăriule pe care Cătălin Măruță i le-a pus lui Cătălin Zmărăndescu. ”Delia Matache”, a spus sportivul. ”Nu știu de ce, dar cred că nu o să mai asculți Delia în mașină, când ești cu soția”, a glumit Cătălin Măruță cu Cătălin Zmărăndescu.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Spune numele unei concurente de la Survivor cu care ți-ar fi plăcut să dormi în același sac de dormit?”, a fost o altă întrebare care i-a fost pusă lui Cătălin Zmărăndescu. ”Roxana Ciuhulescu”, a răspuns Cătălin Zmărăndescu.

Fostul concurent de la ”Survivor România” a mărturisit că Emil Rengle, Gigi Becali și TJ Miles sunt acei trei oameni care l-au enervat atât de tare, încât ar fi vrut să-i bată.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?