Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cu ce se ocupă Magda Vasiliu în Italia. ”Lucrez în contact direct cu clienții”

Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu le-a povestit celo care îi urmăresc activitatea în mediul online cu ce se ocupă în Italia, țară în care locuiește de mai mulț ani. ”Lucrez în contact direct cu clienții”, a explicat aceasta. Fosta prezentatoare de la postul de televiziune Prima TV lucrează în domeniul imobiliar.

Ani de zile, Magda Vasiliu a fost prezentatoarea principalului jurnal de știri de la postul de televiziune Prima TV. De mai mulții ani, Magda Vasiliu, în vârstă de 45 de ani, s-a mutat în Italia, pentru a-i oferi o șansă la viață fiului ei, Vlad, care a fost diagnosticat cu o formațiune malignă la piciorul drept. În plan personal, vedeta a fost măritată de trei ori, prima dată cu baritonul Valentin Vasiliu, apoi cu tatăl fiului ei, Andrei Vintilescu, pentru ca, în 2015, să ajungă la altar alături de Cosmin Stoian.

Pe contul său de socializare, Magda Vasiliu a dezvăluit cu ce se ocupă în Italia. Aceasta lucrează în domeniul imobiliarelor.

Cu ce se ocupă Magda Vasiliu în Italia. ”am remarcat cu tristete este un aspect care n-are de-a face cu imobiliarele”

”In Italia lucrez in contact direct cu clientii, intr-o agentie imobiliara… Si, desi nu ma asteptam sa-mi placa, imi place mult…Contactul direct cu oamenii e uneori dificil, unii sunt draguti, altii ciudati, altii au niste cerinte absolut surprinzatoare…Dar, ce am remarcat cu tristete este un aspect care n-are de a face cu imobiliarele”, a explicat Magda Vasiliu.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Fosta prezentatoare TV a  dezvălut ce anume a obserrvat la unii clienți care vizionează proprietăți: ”Sedentarismul este absolut ucigator. Vad mai ales femei, dar si barbati care la 45- 50 de ani cer ca imobilele sa nu aiba scari, strazile care duc la case sa nu fie in panta, sa nu trebuiasca sa faca niciun efort. Sunt persoane care refuza sa vada o proprietate din cauza scarilor, care se chinuie sa urce scarile, gafaie, se opresc… si nu sunt putine. Apoi, Montefiascone este un oras in care putine strazi sunt drepte, fara panta…in plus, multe proprietati sunt foarte vechi, sunt case din piatra construite pe cate trei nivele. Acum o suta de ani sau chiar mai mult, oamenii asa construiau si asa traiau… pentru ca nu erau sedentari. E la fel de adevarat ca acum sute de ani multi nu apucau 50-60 de ani… Eu nu sunt vreo sportiva, dar Pilates fac in mod constant. Am avut acum o suta de ani o fractura de rotula foarte urata… in zilele in care fac Pilates nu mi simt genunchiul. Daca ma opresc din a face miscare chiar si pentru o perioada scurta, imi vine greu sa urc scari…Deci, ar trebui sa facem miscare. Sau macar pe copii sa i obisnuim asa…Pentru ca nu exista atatea case fara scari cate persoane sedentare vad ca sunt si cu siguranta, vor mai fi…”.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR