Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cu ce problemă s-a confruntat Denisa Nechifor după ce a făcut COVID. ”Cam de jumătate de an tot fac tratamentul asta”

Denisa Nechifor, fosta iubită a ex-fotbalistului Adrian Cristea, a fost infectată de două ori cu coronavirus. Vedeta a explicat cu ce problemă s-a confuntat după infectarea cu COVID-19.  Aceasta a mărturisit că a început să-i cadă părul, motiv pentru care a recurs la tratament cu laser pentru a-și regenera podoaba capilară.

Denisa Nechifor a devenit cunoscută de pe vremea când forma un cuplu cu tatăl fetiței sale, fostul fotbalist Adrian Cristea. Deși s-au despărțit în urmă cu mult timp, cei doi au păstrat o relație civilizată de dragul fiicei lor, Rania.

Vedeta a mărturisit, pentru click.ro, că a fost de două ori infectată cu cotonavirus. Denisa Nechifor a explicat că s-a confuntat cu o cădere masivă a părului după ce a fost infectată cu COVID-19.  Aceasta a recurs la un tratament cu laser pentru regeneraraea podoabei capilare.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Cu ce problemă s-a confruntat Denisa Nechifor după ce a făcut COVID. ”Am făcut Covid și mi se părea că îmi cade foarte mult păr”

“Am făcut Covid și mi se părea că îmi cade foarte mult păr. Am căutat soluții, pentru că eu am păr, mult, cred că se și vede. Deși firul este subțire și fin, am foarte mult păr și nu aș vrea să îl pierd. Așa că fac laser deja de câteva luni. Vin de două ori pe săptămână și pot spune că deja sunt foarte, foarte mulțumită. Pe lângă faptul că nu-mi mai cade părul, mi-au apărut foarte mult păr nou pe aici. Se regenerează și sunt mulțumită!”, a explicat Denisa Nechifor pentru sursa mai sus-menționată.


“Eu am avut Covid de vreo două ori, ultima dată în iarna acum, si eu și fiica mea am avut. Mi se părea că ne cade părul la amândouă însă am vorbit cu medicul să fac doar eu tratamentul pentru că copiii nu au voie. Cam de jumătate de an tot fac tratamentul asta”, a adăugat vedeta.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?