Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cristina Ștefania a pozat complet nemachiată. Artista este mândră de pistruiile ei

Cristina Ștefania ne-a obișnuit să fie mereu aranjată din cap până în picioare. De data aceasta, artista a pozat complet nemachiată, fiind mândră de pistruiile de pe fată. Cristina Ștefania a plecat în vacanță pe o insulă exotică, unde se relaxează alături de iubitul ei Speak. Speak și Ștefania au ales Seychelles, o locație care le amintește de perioada în care au fost concurenți la show-ul ”Asia Express”, de la Antena 1.

Unul dintre cele mai mari trenduri de pe Instagram, în prezent, este afișarea unui aspect fără makeup al celebrităților. Acestea sunt atrase și de un look all natural, fără niciun fel de makeup.

Ștefania este una dintre artistele care a impresionat întotdeauna prin aparițiile sale, cu machiaje profesionale, haine scumpe și accesorii extrem de elegante. Artista a devenit atât de apropiată de urmăritorii săi încât le-a arătat recent acestora cum arată, fără filtre, fără pic de machiaj.

Ștefania, mândră de pistruiile de pe fată

„Libelula” a postat recent pe Instagram o poză fără machiaj, în care și-a expus pistruii, arătând că este mândră de aspectul ei. Cristina Ștefania, iubita lui Speak, si-a etalat cele mai frumoase forme cu care a fost înzestrată. Artista se mândreste cu talia de viespe pe care o deține, pe rețelele de socializare. Iubita lui Speak a pozat într-un costum de baie de culoare roz, cu care a reușit să atragă toate privirile de pe plajă. „Lumina este extraordinară”, a scris Ștefania la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram.

Postarea a strâns peste 70.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore: „Ador tot la tine, ești muza mea”/ „Ești superbă”.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

 

Cum se menține în formă Ștefania

Fosta concurentă Asia Expressa a răspuns într-o sesiune de Q&A fanilor, care au întrebat-o cum reușește să arate atât de bine. Vedeta a spus că obișnuiește să facă sport de 4-5 ori pe săptămână.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?