Categorii: Monden Vedete Romania

Cristina Spătar, mai fericită ca niciodată alături de iubitul ei, cu 20 de ani mai tânăr ca ea! ”Avem 3 ani și jumătate împreună. Nu m-am gândit vrodată că se poate lega ceva”

Cristina Spătar a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu actalul ei ihbit, care este cu 20 de ani mai tânăr decât ea.

Cântăreața a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a făcut declarații despre relația pe care o are în prezent.

”Imediat după divorț s-a instalat relația. Și de atunci suntem împreună. Avem trei ani și jumătate împreună. Fix de la divorț. Mi-a fost alături în perioada aceea. M-a înțeles. Nu m-am gândit vreodată că se poate lega ceva pentru că există această mare diferență de vârstă. E o diferență de vreo 20. Nu o simt, el tot timpul mă alintă ”fetiță”. Eu n-am simțit niciodată. El și copiii mă fac să mă simt tânără. Copiii înseamnă foarte mult atunci când vine vorba să te simți într-un fel. Așa a vrut Dumnezeu să ne cunoaștem, să îmi fie alături. Nu m-am gândit la ce va fi în viitor și sincer nici nu am așteptări. Cât o fi bine o fi bine, când n-o mai fi…”, a povestit Cristina Spătar.

Vedeta a explicat și cum a început povestea de dragoste dintre ea și actualul său partener.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”A pornit ca o prietenie. Îi făceam eu publicitate la un centru de XBody. El avea o relație, eu aveam relația mea pe ducă și am rămas prieteni. După divorț, am avut un accident și nu am avut la cine să apelez. El m-a ajutat. De acolo ne-am schimbat impresii și s-a legat totul. Cam așa a pornit totul. Cu copiii a fost surprinzător. L-au plăcut imediat. Locuim împreună”, a mai spus artista.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajuil celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR