Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cristina Spătar, declarații emoționante despre mama sa. „Cred că cel mai frumos lucru pe care l-am moștenit de la ea este blândețea”

Cântăreața Cristina Spătar, în vârstă de 49 de ani, a făcut declarații emoționante despre mama sa, în apropierea Zilei Internaționale a Femeii, care se sărbătorește în data de 8 Martie. „Cred că cel mai frumos lucru pe care l-am moștenit de la ea este blândețea”, a declarat artista într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert.  Cristina Spătar a avut o relație cu Tiberiu Vărzaru, în vârstă de 26 de ani. Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei.

În urmă cu ani, Cristina Spăar a trecut printr-o mare suferință, când a pierdut-o pe mama sa. În apropierea Zilei Internaționale a Femeii, cxare se celebrează în data de 8 Martie, Cristina Spătar și-a amintit de mama sa.

Cristina Spătar, declarații emoționante despre mama sa.  ”Mama mea era foarte blândă și așa ne-a educat”

Cristina Spătar a afirmat că mama sa a fost extrem de blândă și așa încearcă și ea, la rândul său, să își educe cei doi copii, cu multă blândețe.  „Era o femeie extraordinar de caldă, blândă și bună. Și nu numai de 8 martie, eu sufăr și acum, chiar dacă au trecut mulți ani. În copilărie veneam de la școală cu felicitarea aceea, așa cum primesc eu azi”, a declarat Cristina Spătar la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, notează spynews.ro.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

„Cred că cel mai frumos lucru pe care l-am moștenit de la ea (n.r. mama sa) este blândețea. În educația copiilor contează foarte mult să ai răbdare. Mama mea era foarte blândă și așa ne-a educat, cu blândețe, nicidecum cu bătaia sau ceva de genul ăsta și încerc să fac și eu, să comunic foarte mult cu ei”, a completat cântăreața.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important