Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cristina Şişcanu a izbucnit în plâns. ”Nu pot să vorbesc acum, o să las câteva imagini ca să înțelegeți ce problemă gravă are”

Cristina Şişcanu a izbucnit în plâns, pe pagină sa de Instagram. Vedeta a cerut celor care o urmăresc în mediul online să o ajute cu un caz special, care a afectat-o mult pe vedetă. ”Nu pot să vorbesc acum, o să las câteva imagini ca să înțelegeți ce problemă gravă are”, spune vedeta. Ce s-a întâmplat cu soţia lui Mădălin Ionescu. 

Cristina Şişcanu a cerut prietenilor din mediul virtual un ajutor. Vedeta a fost impresionată de cazul unui băieţel care suferă de o boală genetică rară. Soţia lui Mădălin Ionescu a făcut un apel disperat, apelând la milă oamenilor.

Ea i-a rugat pe cei care o urmăresc în mediul online să nu rămână indiferenţi la cazul lui Mihaiţă şi să ajute cu oricât pot pentru ca micuţul să aibă o şansă la o viaţă normală.

Cristina Şişcanu a izbucnit în plâns

„Am urmărit-o mai devreme pe mama lui Mihăiță care are nevoie de ajutor. Nu pot să vorbesc acum, o să las câteva imagini ca să înțelegeți ce problemă gravă are Mihăiță și că soluționarea acestei probleme stă în mâinile noastre și nu trebuie să facem un efort prea mare, un efort foarte mic, dar dacă fiecare dintre noi, cei care sunteți în comunitatea mea și nu numai, am reuși să facem acest gest, Mihăiță ar putea fi salvat și ar putea să aibă șansele unei vieți normale”, a mărturisit Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu a făcut recent o criză de nervi la salonul de înfrumusețare. O zi ce promitea să fie una relaxantă s-a transformat într-un coșmar pentru vedetă. Soția lui Mădălin Ionescu a răbufnit în mediul online, unde a povestit tot ce i s-a întâmplat. „Tremur toată, sunt plină de nervi”

Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit agenta de la Rutieră
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cristina Șișcanu, criză de nervi la salonul de înfrumusețare

Cristina Șișcanu a mărturisit că a făcut o excepție și a mers la un alt salon de înfrumusețare din apropierea casei, pentru a își face manichiura. Personalul din salonul de înfrumusețare i-a oferit o cafea, iar ea a acceptat. Soția lui Mădălin Ionescu a renunțat la masca sanitară pentru a bea din cafeaua pe care a primit-o din partea salonului. La un moment dat, fata de la recepție ar fi venit la ea și i-ar fi spus pe un ton nepotrivit să își pună masca.

Cristina Șișcanu a plecat nervoasă și a refuzat să ajungă la un numitor comun cu angajații din salonul de înfrumusețare.

„Tremur toată, sunt plină de nervi”

„Deci, oameni buni, ce mi s-a întâmplat acum, deci nu îmi vine să cred, tremur toată, sunt plină de nervi și simt o revoltă împotriva nedreptății și prostiei și lipsei de respect. Atunci când mergi la salon, în mod normal, trebuie să pleci de acolo cu o stare de bine”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram, relatează Spynews.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?