Categorii: Monden Vedete Romania

Cristina Ich are probleme grave de sănătate! Ce se întâmplă cu iubita lui Alex Pițurcă

Cristina Ich are probleme grave de sănătate. Iubita lui Alex Pițurcă s-a simțit rău imediat după ce a născut și starea sa pare că nu s-a ameliorat, ci dimpotrivă. 

Perioada post-natală i-a agravat starea „Reginei Instagramului” din România. De când a devenit mamă, problemele sale de sănătate s-au acutizat. Imediat după naștere, atunci când era la maternitate, Ich a făcut o criză depresivă care i-a îngrijorat pe medici. 

Cristina Ich are probleme grave de sănătate

Recent, medicii i-au pus un diagnostic grav, cauzat de traume mai vechi, și i-au recomandat tratament de specialitate, scrie Cancan. 

Patru români și-au făcut gaură în buget, după o masă pe litoral de 1 Mai! Câți bani au scos din buzunar la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Nu vreau să influențez. Ce mi-am imaginat cu ce a fost e diferență cer-pământ. Alăptez, asta da. Dar despre ce s-a întâmplat în spital nu vorbesc. Eu vă pot influența și cu asta nu e de joacă. Eu nu vreau să am pe conștiință… Vreau să mă înțelegeți. A fost foarte greu, dificil, m-am speriat. Decizia asta vă aparține. E important că am născut, că fiu-meu e sănătos. Nu sunt nici prima, nici ultima. Gata, am născut, burta nu mai e. Experiența mea nu a fost una fericită. Când am intrat în travaliu m-am machiat, m-am dichisit. Mi-am cerut iertare de la maică-mea: «Mamă, iartă-mă dacă te-am supărat vreodată, acum știu ce înseamnă»”, a dezvăluit Cristina la scurt timp după ce a născut. 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat