Categorii: Știri Stiri externe Viral

Cristiano Ronaldo susține că șefii lui Man Utd “s-au îndoit” de el în legătură cu boala fiicei sale

Cristiano Ronaldo a afirmat că membrii lui Man Utd s-au îndoit de el atunci când a spus că nu a putut participa la pre-sezon pentru că fiica sa era bolnavă în spital și spune că familiei Glazer “nu-i pasă” de club. “Nu aveam de gând să-mi părăsesc familia dacă se întâmpla ceva pentru a face un pre-sezon. Nu am crezut că ar fi corect să-mi părăsesc familia. De aceea nu m-am dus”

Cristiano Ronaldo o acuză pe Manchester United că s-a îndoit de el atunci când a lipsit de la antrenamente și de la turneul de pre-sezon pentru a fi alături de fiica sa bolnavă în vârstă de trei luni și de partenera sa Georgina Rodriguez, internată în spital.

The Sun a publicat un nou extras din interviu, în care Cristiano explodează împotriva lui United într-o declarație care a făcut înconjurul lumii: “Mă simt trădat, m-au făcut oaia neagră”.

“S-au îndoit de cuvintele mele”

“Am vorbit cu directorii și cu președintele lui Manchester United și ei nu au crezut că este ceva în neregulă, ceea ce m-a făcut să mă simt prost. Ei au crezut, dar este ceva care m-a durut foarte mult, pentru că s-au îndoit de cuvintele mele”, a declarat Cristiano Ronaldo pentru Piers Morgan, la Talk TV, despre motivul pentru care s-a alăturat târziu în pre-sezon.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Atacantul portughez în vârstă de 37 de ani a explicat că “am stat o săptămână în spital pentru că fiica mea a avut mari probleme și din această cauză nu am mers la pre-sezon”.

“Nu am crezut că ar fi corect să-mi părăsesc familia. De aceea nu m-am dus”

“Am stat o săptămână în spital pentru că fiica mea a avut probleme mari și din această cauză nu am mers la pre-sezon. Nu aveam de gând să-mi părăsesc familia dacă se întâmpla ceva pentru a face un pre-sezon. Nu am crezut că ar fi corect să-mi părăsesc familia. De aceea nu m-am dus”, a argumentat jucătorul.

În aprilie 2022, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat că unul dintre gemenii pe care îi așteptau a murit: “Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că bebelușul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu ceva speranță și fericire”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR