Categorii: Știri Stiri externe Viral

Cristiano Ronaldo: “Păstrez cenușa fiului meu. Vorbesc cu el în fiecare zi”

Cristiano Ronaldo, într-un nou extras din interviul acordat lui Piers Morgan la Talk TV, vorbește deschis despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa: moartea unuia dintre gemenii pe care el și partenera sa Georgina Rodriguez îi așteptau în aprilie.”Vorbesc cu ei tot timpul și sunt alături de mine. Mă ajută să fiu o persoană mai bună, un tată mai bun. Sunt mândru de asta… de mesajul pe care mi-l transmit mie, mai ales fiului meu”.

CR7 mărturisește că nu a știut cum să reacționeze și că nu a găsit un motiv pentru care i s-a întâmplat această tragedie.

“A fost probabil cel mai dificil moment din viața mea de când a murit tatăl meu. Când ai un copil te aștepți ca totul să fie normal, dar ai această problemă… este dificil”, a deschis Cristiano, potrivit marca.com.

“A fost cel mai dificil moment pe care l-am suferit”

Este un moment dificil, pentru că nu înțelegeam de ce ni se întâmplă asta. A fost dificil. Să fiu sincer, a fost complicat să înțeleg ce se întâmpla în acel moment. Fotbalul nu se oprește, am avut o mulțime de competiții. Dar asta… A fost cel mai dificil moment pe care l-am suferit, mai ales pentru Gio. A fost greu”, a explicat încă jucătorul lui Manchester United.

“Uneori încerc să le explic familiei și celor mai apropiați prieteni că nu m-am simțit niciodată fericită și tristă în același timp”.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Mă ajută să fiu o persoană mai bună”

Cristiano a plâns când și-a amintit momentul în care el și Georgina Rodriguez au ajuns acasă după nașterea unuia dintre gemeni și moartea celuilalt: “Gio a venit acasă și copiii au început să întrebe unde e celălalt copil, unde e celălalt copil?”

Cristiano Ronaldo a dezvăluit că a păstrat cenușa fiului său împreună cu cea a tatălui său, care a murit în 2005, într-o capelă creată în subsolul casei sale: “Vorbesc cu ei tot timpul și sunt alături de mine. Mă ajută să fiu o persoană mai bună, un tată mai bun. Sunt mândru de asta… de mesajul pe care mi-l transmit mie, mai ales fiului meu”.

În aprilie 2022, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat că unul dintre gemenii pe care îi așteptau a murit: “Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că bebelușul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu ceva speranță și fericire”.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR