Categorii: Știri Stiri externe Viral

Cristiano Ronaldo: “Păstrez cenușa fiului meu. Vorbesc cu el în fiecare zi”

Cristiano Ronaldo, într-un nou extras din interviul acordat lui Piers Morgan la Talk TV, vorbește deschis despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa: moartea unuia dintre gemenii pe care el și partenera sa Georgina Rodriguez îi așteptau în aprilie.”Vorbesc cu ei tot timpul și sunt alături de mine. Mă ajută să fiu o persoană mai bună, un tată mai bun. Sunt mândru de asta… de mesajul pe care mi-l transmit mie, mai ales fiului meu”.

CR7 mărturisește că nu a știut cum să reacționeze și că nu a găsit un motiv pentru care i s-a întâmplat această tragedie.

“A fost probabil cel mai dificil moment din viața mea de când a murit tatăl meu. Când ai un copil te aștepți ca totul să fie normal, dar ai această problemă… este dificil”, a deschis Cristiano, potrivit marca.com.

“A fost cel mai dificil moment pe care l-am suferit”

Este un moment dificil, pentru că nu înțelegeam de ce ni se întâmplă asta. A fost dificil. Să fiu sincer, a fost complicat să înțeleg ce se întâmpla în acel moment. Fotbalul nu se oprește, am avut o mulțime de competiții. Dar asta… A fost cel mai dificil moment pe care l-am suferit, mai ales pentru Gio. A fost greu”, a explicat încă jucătorul lui Manchester United.

“Uneori încerc să le explic familiei și celor mai apropiați prieteni că nu m-am simțit niciodată fericită și tristă în același timp”.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

“Mă ajută să fiu o persoană mai bună”

Cristiano a plâns când și-a amintit momentul în care el și Georgina Rodriguez au ajuns acasă după nașterea unuia dintre gemeni și moartea celuilalt: “Gio a venit acasă și copiii au început să întrebe unde e celălalt copil, unde e celălalt copil?”

Cristiano Ronaldo a dezvăluit că a păstrat cenușa fiului său împreună cu cea a tatălui său, care a murit în 2005, într-o capelă creată în subsolul casei sale: “Vorbesc cu ei tot timpul și sunt alături de mine. Mă ajută să fiu o persoană mai bună, un tată mai bun. Sunt mândru de asta… de mesajul pe care mi-l transmit mie, mai ales fiului meu”.

În aprilie 2022, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat că unul dintre gemenii pe care îi așteptau a murit: “Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că bebelușul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu ceva speranță și fericire”.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?