Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Cristiano Ronaldo își cere scuze: “Am vrut să fiu un exemplu. Uneori nu este posibil”

Atacantul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, a transmis un mesaj celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare, după ce s-a confirmat că a fost eliminat din lotul pentru meciul de sâmbătă, în deplasare la Chelsea. “Sunt aceeași persoană și același profesionist care am fost în ultimii 20 de ani în care am jucat fotbal de elită, iar respectul a jucat întotdeauna un rol foarte important în procesul meu de luare a deciziilor”

Relația dintre Cristiano Ronaldo și Manchester United a cunoscut o zi cu multe senzații. În primul rând, urmările strigătului portughezului la finalul meciului cu Tottenham de miercuri (2-0). Ulterior, Daily Mail a relatat în exclusivitate că portughezul a refuzat să intre pe teren în ultimele minute, chiar înainte de a părăsi terenul de joc, neascultând de Ten Hag.

Drept urmare, Manchester United a emis un comunicat prin care l-a lăsat în afara lotului pentru meciul de sâmbătă cu Chelsea. Și, în cele din urmă, jucătorul însuși a emis o declarație publică în care își cere scuze pentru comportamentul său, potrivit marca.com.

Manchester United a emis un comunicat

United a confirmat într-o declarație a doua zi că Ronaldo nu va face parte din echipă pentru deplasarea de pe Stamford Bridge din acest weekend. “Cristiano Ronaldo nu va face parte din echipa lui Manchester United pentru meciul din Premier League de sâmbăta aceasta împotriva lui Chelsea”, se arată în declarație. “Restul echipei se concentrează pe deplin pe pregătirea pentru această partidă”.

“Așa cum am făcut întotdeauna de-a lungul carierei mele, încerc să trăiesc și să joc cu respect față de colegii mei, adversarii mei și antrenorii mei. Acest lucru nu s-a schimbat. Nici eu nu m-am schimbat.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Sunt aceeași persoană și același profesionist care am fost în ultimii 20 de ani”

Sunt aceeași persoană și același profesionist care am fost în ultimii 20 de ani în care am jucat fotbal de elită, iar respectul a jucat întotdeauna un rol foarte important în procesul meu de luare a deciziilor. Am început foarte tânăr, exemplele jucătorilor mai în vârstă și mai experimentați au fost întotdeauna foarte importante pentru mine.

Prin urmare, mai târziu, am încercat întotdeauna să dau eu însumi exemplu pentru tinerii care au crescut în toate echipele pe care le-am reprezentat. Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna posibil.

În acest moment, simt doar că trebuie să continui să muncesc din greu la Carrington, să-mi susțin coechipierii și să fiu pregătit pentru orice în orice meci. Să cedez presiunii nu este o opțiune.

Acesta este Manchester United și uniți trebuie să stăm. În curând vom juca din nou împreună”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR