Categorii: Monden Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi după ce Portugalia a fost eliminată de la Cupa Mondială

CRISTIANO RONALDO a izbucnit în lacrimi în momentul în care Portugalia a fost eliminată de Maroc de la Cupa Mondială, în urma unei victorii șocante. Ronaldo a fost văzut fiind escortat de un membru al staff-ului de pe terenul de pe stadionul Al Thumama până la vestiarul echipei Portugaliei imediat după înfrângere – prima dată când o echipă africană ajunge în semifinalele Cupei Mondiale -, în timp ce jucătorul de 37 de ani nu și-a putut stăpâni emoțiile.

Starul exmatriculat de la Manchester United a ieșit de pe bancă în a doua repriză, după ce a fost lăsat pe tușă din start pentru al doilea meci consecutiv.

Dar Ronaldo nu a fost în măsură să își inspire echipa să revină la egalitate, deoarece deschiderea scorului de către Youssef En-Nesyri în minutul 42 a rezolvat situația, transmite CNN.

Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi după ce Portugalia a fost eliminată de la Cupa Mondială

Marocul a intrat în istorie, fiind prima echipă africană care ajunge în semifinalele Cupei Mondiale.

Dar pentru Ronaldo, a fost o durere de inimă, deoarece a eșuat în ceea ce a avertizat că va fi ultima sa încercare la cel mai mare premiu al fotbalului.

Starul portughez a irosit o șansă în ultimul minut de prelungire

Legendarul atacant, în vârstă de 37 de ani, a irosit o șansă în ultimul minut de prelungire, când șutul său cu piciorul drept a ajuns în mâinile portarului Yassine Bounou.

La fluierul final, în timp ce coechipierii săi salutau fanii și îi felicitau pe marocanii care sărbătoreau, Ronaldo a plecat pe tunel în lacrimi.

Un cameraman l-a urmărit în timp ce pleca de la Cupa Mondială plângând.

Acum, Ronaldo se întoarce acasă – fără club, după ce a părăsit Man United în timp ce se afla în misiune internațională în Qatar – după ce a făcut istorie în Orientul Mijlociu.

El a marcat în meciul de deschidere al Portugaliei, din penalty, pentru a înregistra goluri la un număr record de CINCI Cupe Mondiale.

Asta înseamnă că a reușit să marcheze în fiecare turneu la care a jucat, începând cu 2006, când avea doar 21 de ani.

Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Dar în ceea ce a recunoscut înainte de turneu că va fi probabil ultimul său turneu, Ronaldo nu a atins înălțimea sa obișnuită de clasă mondială.

Campania sa a început cu plecarea de la United după interviul exploziv acordat lui Piers Morgan de la The Sun, în care a criticat clubul.

Apoi, lui Ronaldo i-a fost refuzat un gol în victoria Portugaliei cu 2-0 în fața Uruguayului, deoarece Fifa a considerat că nu a ajuns la capătul centrării lui Bruno Fernandes.

În meciul următor, echipa lui Fernando Santos a fost surprinsă cu 2-1 de Coreea de Sud, unde Ronaldo a fost eliminat cu 25 de minute înainte de final.

Atitudinea sa în momentul în care a fost înlocuit a fost criticată public de Santos și l-a costat pe fostul jucător de la Real Madrid și Juventus un loc în 11-le de start.

Ronaldo a urmărit de pe margine cum Portugalia a trecut în sferturi, învingând Elveția cu 6-1.

El a rămas pe bancă împotriva Marocului și a fost introdus pe teren abia la cinci minute după pauză.

Dar Ronaldo a părăsit terenul în lacrimi, fiind consolat pe tunel, în timp ce visul său la Cupa Mondială risca să se încheie pentru totdeauna.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat