Categorii: Emisiuni TV Kanal D Știri Stiri Romania

Cristian Comănici și Marinescu de la ‘Puterea dragostei’ s-au certat din nou! Ce și-au reproșat

Cristian Comănici, fratele Biancăi Comănici, a revenit în casa ‘Puterea dragostei’, după ce a lipsit timp de mai multe săptămâni. 

Cât timp s-a aflat în România, tânărul a locuit alături de sora lui celebră, Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ‘Puterea dragostei’. Deși a fost bucuros că și-a revăzut familia, tânărul a dorit să se reîntoarcă în Turcia.

Din nefericire, întoarcerea lui Cristian Comănici în casa ‘Puterea dragostei’ nu a fost pe placul tuturor. Cristian Marinescu a fost vizibil afectat de faptul că acesta a revenit în competiție și a sărit din nou la gâtul lui Comănici.

Cristian Comănici s-a întors la ‘Puterea dragostei

În schimb, Cristian Comănici i-a spus lui Marinescu că va apela la un avocat pentru toate acuzațiile și insinuările făcute de-a lungul timpului.

Uită-te și tu cum arăți’, a afirmat Marinescu, în timp ce se așeza pe canapea lângă Cristian Comănici.

‘Marinescu se va chinui să sublinieze faptul că eu sunt la fel’, a spus Cristian Comănici.

VIDEO Coman & co., distracție “nebună” în toiul nopții după ce FCSB a luat titlul de campioană în Superliga! “Te iubesc…”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘Eu mă implic în prietenii, în certuri și sunt dezamăgit. De multe ori am vrut să plec, să mă descalific și să plec din emisiune, chiar le-am cerut concurentelor să mă voteze să plec de acasă dacă nu aș fi fost favorit. Marinescu mi se pare o prezență inutilă. Are un caracter foarte neplăcut’, spunea Comănici înainte de a reveni în Turcia.

Adriana îl place pe Cristian Comănici?

Nici Alexandra nu a fost prea încântată de revenirea lui Comănici în casă. Aceasta i-a reproșat surorii sale, Adriana, că a fost bucuroasă când l-a văzut pe Cristian.

Alexandra: ‘Ești ciudată cu Cristian. Prea mult te bucuri și ieri ai fost prima care i-ai sărit în brațe. Ești prea bucuroasă’. 

Adriana: ‘Și dacă s-ar îndrepta, nu aș accepta eu să fiu cu el. Termină, Alexandra! Îmi place de el așa, ca om, dar nu mă văd cu el’. 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR