Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Confesiunea Giuliei Nahmany. ”Ani la rând, mersul la piscină a reprezentat pentru mine un veritabil stres din punct de vedere al afișării în costum de baie”

Giulia Nahmany, în vârstă de 39 de ani,  s-a confesat în fața celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Vedeta a vorbit despre cât de greu i-a fost să se afișeze la piscină în costum de baie. ”Ani la rând, mersul la piscină a reprezentat pentru mine un veritabil stres din punct de vedere al afișării în costum de baie”, a mărturisit ea.

Giulia Nahmany a scris, pe contul ei de socializare, un mesaj în care vorbește despre perioada în care i-a fost greu să se afișeze la piscină în costum de baie.

De asemenea, vedeta a explicat cum a reușit să treacă peste această problemă.

Confesiunea Giuliei Nahmany.   ”Atunci când nu ai o siluetă care se încadrează în standardele de frumusețe general acceptate, este inevitabil să ai unele complexe”

”Am o confesiune de facut. Si cred ca multe dintre voi veti rezona cu ceea ce va voi dezvalui in randurile urmatoare. Ani la rand, mersul la piscina a reprezentat pentru mine un veritabil stres din punct de vedere al afisarii in costum de baie. Atunci cand nu ai o silueta care se incadreaza in standardele de frumusete general acceptate, este inevitabil sa ai unele complexe. Si eu le-am avut si sa stiti ca nu regret defel. Daca nu m-ar fi preocupat felul in care arata corpul meu, in mod cert nu as fi inteles cat de important este sa ma iubesc cu toate imperfectiunile aferente. Si probabil ca nici nu as fi incercat sa le corectez pe cat posibil, printr-un stil de viata armonios si desigur prin inteligenta stilistica”, a spus Giulia Nahmany.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Nu exista costum de baie perfect, exista doar costum de baie potrivit siluetei tale. Prin urmare, am incercat sa imi dau seama ce anume ma avantajeaza si ce nu, ce tip de croi imi pune in valoare formele si ca o iubitoare infocata a imprimeurilor estivale, care dintre ele mi se potrivesc cel mai bine. In esenta, regula pe care vreau sa v-o impartasesc si voua e simpla: culorile deschise adauga volum in zonele care au nevoie de asa ceva (la unele femei e vorba despre solduri, la altele despre bust, depinde ce doriti sa echilibrati vizual), print-urile si volanele sau decoratiunile au acelasi efect de volumizare optica dar si de atragere a atentiei intr-o anumita parte a corpului, in timp ce nuantele neutre sau cele inchise, acompaniate de croiuri usor mai decupate in zona slipului, au rolul de a alungi silueta”, a adăugat aceasta.

Din ce familie provine Giulia Nahmany

Giulia Nahmany este una dintre vedetele cunoscute din showbiz. Telespectatorii au putut-o vedea în ultimul sezon al emisiuni   ”Ferma”.   Este cântăreață, actriță și prezentatoare de televiziune. Știe patru limbi străine: ebraică, română, franceză și engleză. În plan personal, este căsătorită și are două fetițe. Vedeta are o poveste de viață impresionantă. S-a născut în Israel, ulterior a locuit în Belgia, iar apoi a venit în România. Părinții ei, doctori de profesie, au fost cei care i-au oferit o viață de poveste.

“Eu m-am născut în Israel. Părinții mei sunt de origine română, doctori de meserie și s-au întors înapoi în România pentru că România era în acel moment o țară plină de oportunități. Nu știu dacă vă aduceți aminte de perioada de Tropicana? Ei au făcut totul- și pliculețele în care puneai paiul și acel palmier a fost desenat de mama mea. Părinții mei au muncit foarte, foate mult și poate dacă aș fi putut da timpul înapoi, le-aș fi spus să stea mai mult cu noi, cu mine și cu fratele meu. Dar înțeleg că au muncit”, a povestit Giulia Nahmany.

În septembrie 2020, tatăl Giuliei Nahmany s-a stins din viață. Dr. Itshak Nahmany locuia în Israel, țara lui natală. Bărbatul în vârstă de 68 ani avea probleme de sănătate în ultimii ani. Tot în luna septembrie, în urmă cu 7 ani, pe 8 septembrie 2014, a încetat din viață și mama Giuliei Nahmany.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?