Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Claudia Pavel, decolteu generos în finala Eurovision România 2022. Cum s-a îmbrăcat vedeta

Claudia Pavel, una dintre concurentele la Eurovision 2022, s-a făcut remarcată, sâmbătă seară, cu o ținută extrem de sexy. Vedeta și-a expus decolteul generos în evidență. Cântăreața a avut o apariție extrem de elegantă. Cum a fost fotografiată Claudia Pavel, alias Cream.

Finala Eurovision România 2022 a avut loc sâmbătă, 5 martie. Zece artişti au fost în competiţie pentru a merge la cel mai mare concurs european de muzică.

Claudia Pavel a intrat în competiția muzicală cu piesa „România mea”, interpretată alături de Minodora și Diana Bucșa. Piesa a fost compusă de Costi Ioniță. Toate trei au urcat pe scenă îmbrăcate într-o o nuanță de albastru pastel, însă Claudia a atras atenția cu un decolteu ce i-a pus bustul generos în evidență.

Claudia Pavel, sexy în finala Eurovision România

Cele trei artiste s-au pregătit intens pentru competiție și au vrut să iasă în evidență prin calitățile muzicale, dar și prin stilul vestimentar. Claudia Pavel, Minodora și Diana Bucșa au ales să poarte aceeași culoare, o nuanță de albastru pastel.

Dacă cele trei soliste au purtat aceeași culoare, Claudia Pavel a vrut să iasă din tipare și a accesorizat rochia lungă cu broderie cu un accesoriu supradimensionat în zona capului.

Colega Claudiei, Diana Bucșa, a adoptat un alt stil, cu o ținută formată însă din două piese vestimentare: bluză și fustă, iar Minodora a optat pentru un costum de inspirație masculină, în aceeași nuanță de albastru pastel, format din sacou și pantaloni.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Claudia Pavel s-a remarcat în semifinala Eurovision

Nu este prima dată când vedeta adoptă un stil de prințesă la Eurovision. Se pare că solista Claudia Pavel iubește acest stil  vestimentar, pentru că, în semifinala din 12 februarie, cântăreața a îmbrăcat o rochie  din voal, cu un decolteu adânc, și a purtat pe cap a purtat o coroniță din flori.

Chiar dacă cele trei artiste au dat tot ce au putut, juriul si publicul au decis să câștige WRS. Andrei Ursu, WRS,  a primit în total, din partea juriului de specialiști și din partea publicului, 59,23 de puncte. Acesta a întrunit cele mai multe puncte din partea juraților.

Pe locul doi s-a clasat Kyrie Mendel, iar pe trei Dora Gaitanovici.

Claudia Pavel, despre viața sentimentală

Artista a vorbit, anul trecut, despre viața sa sentimentală și a mărturisit că nu mai vrea să se implice emoțional în nicio legătură amoroasă, din cauza pandemiei. Vedeta nu exclude, însă, că s-ar putea îndrăgosti în orice moment.

„Eu nu am zis că sunt singură, sunt doar liberă, ceea ce este minunat. Este o exprimare foarte greșită. Timpul este foarte important, și să i-l oferi cuiva care nu merită, nu este ok. Eu iubesc bărbații, îmi place să petrec timp cu ei, dar nu sunt o prioritate. Nici condițiile actuale nu ne ajută. Când te vezi cu unul, trebuie să îi faci testul de Covid. Nu sunt vremuri de început de relație. Dacă știi să îți faci viața frumoasă, ți-o faci, indiferent de situație. Important este să nu îți cauți belele”, a declarat Claudia Pavel, la Xtra Night Show.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR