Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cine o ajută pe Laura Cosoi la treburile casnice. ”Ceea ce contează foarte mult pentru că nu mai trebuie să mă gospodăresc”

Actrița Laura Cosoi, în vârstă de 40 de ani, a explicat cine o ajută cu creșterea celor trei fetițe pe care le are din mariajul cu Cosmin Curticăpean, dar și cine o ajută cu treburile casnice. ”Ceea ce contează foarte mult pentru că nu mai trebuie să mă gospodăresc și mă ajută foarte mult asta”, a detalat vedeta.

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară în luna august a anului 2020, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Vera. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita. În data de 23 iunie 2022, Laura Cosoi și partenerul ei de viață au devenit părinți pentru a treia oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță care a primit numele Lara.

Laura Cosoi a explicat, pentru tvmania.ro, cine o ajută cu fetițele, dar și de ce ajutor are parte în ceea ce privește treburile în casă.

Cine o ajută pe Laura Cosoi la treburile casnice. ”După-amiază sunt cam singură cu copiii, Cosmin are destul de multe proiecte”

”Ziua, fetele sunt plecate la creșă și la grădiniță, iar eu stau cu Lara și când sunt la repetiții o iau pe Lara cu mine pentru că sunt la repetiții de text și colegii mei sunt înțelegători. În perioada aceasta este și mama la mine, care mai iese cu Lara în parc și mi-o aduce doar să o alăptez la repetiții. (…) Am pe cineva care mă ajută la curățenie zi de zi, ceea ce contează foarte mult pentru că nu mai trebuie să mă gospodăresc și mă ajută foarte mult asta, dar după-amiază sunt cam singură cu copiii, Cosmin are destul de multe proiecte. Mă mai ajută și mama, stă cu mine acum, are grijă de Lara, care stă mai mult în cărucior acum”, a declarat Laura Cosoi.

Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii 2024
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Implicată în numeroase proiecte, Laura Cosoi a mărturisit ce i-ar plăcea să facă dacă ar avea mai mult timp liber: ”Mi-ar plăcea să călătoresc mai mult poate, să fac mai mult sport, fac doar o dată pe săptămână. Mai merg la masaj. Mi-ar plăcea să citesc mai mult, mi-e dor să citesc și de fapt cred că mi-e dor să stau degeaba, să n-am nimic de făcut, să nu trebuiască să mă gândesc la nimic. Asta îmi lipsește”.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR