Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cine este cel mai mare critic al lui Marius Moga. ”A fost dintotdeauna”

Binecunoscutul artist Marius Moga, în vârstă de 40 de ani, a fost prezent la o emisiune online. În cadrul acesteia, muzicianul a dezvăluit cine este cel mai mare critic al său. ”Cel mai mare critic al meu rămâne în continuare și a fost dintotdeauna tata”, a mărturisit Marius Moga la show-ul online moderat de Alexandra Ungureanu.

Marius Moga este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, acesta a scos numeroase hituri alături de artiști celebri. A fost antrenor la emisiunea ”Vocea României”, iar ulterior a fost jurat la ”SuperStar România”, show care a fost difuzat de postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, Marius Moga are familie fericită alături de soția sa, Bianca Lăpuște, și de fiica lor, Maria.

Marius Moga a fost invitat de curând la emisiunea online ”Duet cu Alexandra”, moderat de cântăreața Alexandra Ungureanu, în cadrul căruia a vorbit despre părinții săi.  Tatăl artistului a fost director de televiziune și profesor de foto-video, în timp ce mama sa a lucrat în domeniul medical. Despre tatăl lui, Marius Moga a spus că este cel mai mare critic al său.

Cine este cel mai mare critic al lui Marius Moga.  ”El este în dublă postură. Oricum este un ascultător și a ascultat mereu muzică, dar e tatăl meu”

„Cel mai mare critic al meu rămâne în continuare și a fost dintotdeauna tata. Punct. Un lucru bun, de altfel, dacă e să mă uit în spate. La vârsta aia, la 18 ani, când făceam muzică și îi arătam… „ce-i asta, mă? Asta e muzică?” M-am obișnuit cu critica de mic. Nu e critică. E… Nu știu cât este ajutor. Depinde cum o vezi. Decât 10 yesmeni în jurul tău, mai bine unul care spune „Bă, nu. Nu e bine asta. Mai încearcă. Mai bagă o fisă.” Măcar așa ai șansa să te îmbunătățești, să îmbunătățești piesa. Dacă ai 10 yesmeni în jur care îți spun: „E perfect! E super tare”, nu știi cât valorezi”, a mărturisit Marius Moga, potrivit tvmania.ro.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„El este în dublă postură. Oricum este un ascultător și a ascultat mereu muzică, dar e tatăl meu. Cumva, nici nu trebuie să îmi tai aripile, dar nici nu trebuie să îmi dai aripi false. Nu a fost niciodată genul care să spună: „E super tot ce faci!” Nici vorbă. Mă sună câteodată și îmi spune și „Ce-i cu piesa aia?”.  Cumva, din perspectiva mea, e bine că măcar unul din părinți să fie obiectiv. (…) Mama e ce va de genul „copilul lui mama”. O iubesc și ea mă iubește și la tata la fel, dar tata trece peste treaba asta”, a mai spus artistul.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?