Categorii: Emisiuni TV Monden ProTV Vedete Romania

Cine a luat al patrulea Golden Buzz la ‘Românii au talent’! Un mecanic auto l-a impresionat pe Florin Călinescu VIDEO

Ediția de vineri seară, 21 februarie, a emisiunii ‘Românii au talent’, a fost din nou una plină de momente emoționante.

Un mecanic auto l-a impresionat pe Florin Călinescu, care i-a și acordat al patrulea Golden Buzz al sezonului cu numărul 10.

Cine a luat al patrulea Golden Buzz la ‘Românii au talent’! Un mecanic auto l-a impresionat pe Florin Călinescu

Radu Palaniță, de meserie mecanic auto, a reușit să ridice toată sala în picioare la ‘Românii au talent’, cu talentul său.

Concurentul a impresionat prin numărul său muzical prezentat. El a explicat că a descoperit că are înclinații muzicale în urmă cu câțiva ani.

‘Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea’, a spus acesta înainte de a începe să cânte.

Radu Palaniță, în vârstă de 40 de ani, a avut și o viață grea. De la 14 ani a fost nevoit să își câștige pâinea singur, din cauza situației grele din familie.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Cei patru membri ai juriului ‘Românii au talent’ i-au lăudat timbrul vocal, iar Florin Călinescu a fost cel care a decis să apese butonul auriu, care l-a trimis direct în semifinale.

‘Eu asta apreciez la această emisiune. Faptul că oameni fără niciun semn al destinului descoperă ceva și vin aici. Și au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasă. Acum este un mecanic auto. Mâine puteți fi milionari… Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau să te responsabilizez’, a declarat Florin Călinescu.

În trecut, Radu Palaniță a participat și la ‘Vocea României’, însă nu a reușit să întoarcă niciun scaun.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat