Categorii: Monden Vedete Romania

Cine a fost soțul Tamarei Buciuceanu! Au fost căsătoriți 33 de ani și nu au avut copii

Tamara Buciuceanu a murit marți, 15 octombrie, la vârsta de 90 de ani. Marea actriță a teatrului românesc a fost căsătorită timp de 33 de ani cu doctorul anestezist Alexandru Botez. Bărbatul a decedat în 1996. Cei doi nu au avut copii.

Cum l-a cunoscut Tamara Buciuceanu pe soțul ei, Alexandru Botez

Tamara Buciuceanu a fost dintotdeauna o fire discretă și a încercat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Într-un interviu mai vechi, actrița vorbea cu drag despre căsnicia și partenerul său.

Pe soţul meu l-am cunoscut prin intermediul unei bune prietene, Graţiela. Mi-a spus că este un om serios, care sigur o să-mi placă. Şi aşa a fost! Ne-am căsătorit în 1962 şi am rămas împreună 33 de ani, până când el a plecat la Ceruri. Am fost o femeie de casă şi gospodină.

Alexandru mi-a respectat şi mi-a iubit foarte mult cariera. La un moment dat mi-a spus: «Dragă, eu mă mulţumesc şi cu titlul de prinţ consort». Era un doctor excelent, un om serios, care mi-a înţeles destinul. De un timp mă întristez când mă gândesc la cei care puteau să mai stea lângă mine şi nu mai sunt: soţul, fratele, cumnatul, colegii cu care am împărţit scena. Nu o să-i uit niciodată şi mă rog ca Dumnezeu să îi aşeze acolo sunt sunt cei drepţi’, a povestit Tamara Buciuceanu-Botez, într-un interviu pentru revista Taifasuri.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Tamara Buciuceanu-Botez, mătușa actorului Mihai Constantin

Tamara Buciuceanu-Botez s-a născut în 1929 la Tighina, în Republica Moldova, într-o familie numeroasă. A avut patru fraţi, Nicuşor, Costică, Lizon şi Iulia Buciuceanu, cea care avea să devină una dintre cele mai mari cântăreţe de operă din România.

Iulia Buciuceanu a fost căsătorită cu actorul George Constantin, cu care a avut un copil, devenit și el peste ani un actor de succes, Mihai Constantin, care avea să-i dea replica mătușii sale în celebra serie ”Liceenii”.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”