Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

”Cheltuiesc 2.000 de lire sterline pe zi și chiar plătesc oameni să-mi perie părul”. Cine este tânăra care urăște să lucreze

O tânără a dezvăluit cum cheltuiește până la 40.000 de lire sterline din banii părinților ei și chiar plătește pentru a-și spăla părul. ”Merg la cumpărături de aproximativ patru ori pe săptămână. Cei mai mulți bani pe care i-am cheltuit  vreodată într-o singură zi a fost suma de 40.000 de lire sterline”.

Roma Abdesselam a strâns peste 600.000 de urmăritori pe canalul ei TikTok, unde postează în mod regulat videoclipuri care arată stilul ei de viață extravagant.

Roma atrage atât dragostea, cât și ura din partea adepților săi care clocotesc de gelozie, potrivit The Sun.

”Urăsc să fac orice fel de muncă”

Vorbind în exclusivitate, Roma spune: „A avea grijă de tine ca femeie este o meserie în sine. Îmi place să-mi încep ziua cu o ceașcă de cafea, dar urăsc să fac orice fel de muncă”, spune ea.

Roma recunoaște că nu-i place să ridice nici măcar un deget  pentru cele mai simple sarcini dacă poate plăti pe altcineva să o facă pentru ea.

”Urăsc să îmi spăl singură părul”

Ea spune: „Urăsc să îmi spăl singură părul – este multă muncă, așa că plătesc pe altcineva să o facă de mai multe ori pe săptămână. Urăsc să fac ceva care este un inconvenient, nu știu cum să-mi spăl părul.”

Deși costul pentru a-și spăla părul ar putea părea o extravaganță, este o picătură în ocean când vine vorba de bugetul fără fund al femeii.

„De obicei, port o ținută doar o dată sau de două ori”

Roma cheltuie pentru garderoba ei couture 1,6 milioane de lire sterline. Dar achizițiile ei scumpe nu durează mult.

Roma, care a recunoscut anterior că merge des la cumpărături, spune: „Merg la cumpărături de aproximativ patru ori pe săptămână și cei mai mulți bani pe care i-am cheltuit  vreodată într-o singură zi a fost suma de 40.000 de lire sterline.

„De obicei, port o ținută doar o dată sau de două ori înainte de a scăpa de ea. Nu-mi place să am prea multă dezordine, așa că le donez. Dacă am făcut o poză într-o ținută, renunț la ea.”

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Pe lângă garderoba ei, cea mai mare cheltuială a Romei sunt tratamentele ei de înfrumusețare.

„La fiecare trei luni îmi injectez Botox și microblading”, spune Roma. „La două luni, îmi facmicroneedling și peeling chimic și apoi o dată pe săptămână am un tratament corporal, precum și un masaj limfatic și un facial.”

”Familia mea mă împinge să obțin un loc de muncă”

În timp ce Roma, care călătorește în străinătate de zece ori pe an, este mai mult decât mulțumită de rolul ei de fiică, ea spune că părinții ei sunt dornici ca ea să înceapă să-și achite cheltuielile.

„Nu am avut niciodată o alocație, dar în cele din urmă părinții mei au creat una pentru că cheltuiam în jur de 122.000 de lire sterline pe lună”, spune ea.

„Mi-au luat cardul de credit. Familia mea mă împinge să obțin un loc de muncă și, de asemenea, mă împinge să mă căsătoresc pentru că nu vor să mă bazez pe ei financiar.”

Și spre bucuria familiei sale, Roma a reușit să se finanțeze parțial în ultimul an datorită contului ei TikTok Therealsahd (Stay at Home Daughter).

Datorită videoclipurile ei, care arată viața ei luxoasă, femeia strânge până la 15 milioane de vizualizări pentru fiecare clip, ceea ce înseamnă că femeia strânge aproximativ 20.000 de lire sterline pe lună de pe canalul ei de socializare.

Dar faima ei avere are un preț, Roma recunoscând că primește adesea amenințări cu moartea de la hateri, iar acest lucru nu o deranjează.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR