Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Charlotte, atac la Ioana Năstase: „Nu eu am o fiică care i-a fost răpită!”

Un alt scandal e pe cale să izbucnească în lumea mondenă. Totul după ce Ioana Năstase a făcut declarații acide la adresa fiicei legendarului sportiv. Ce mesaj a transmis tânăra pe Facebook.

Charlotte Năstase, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase din mariajul cu Alexandra King, tună și fulgeră, după cele mai recente declarații ale Ioanei Simion.

Tânăra, în vârstă de 32 de ani, a postat un mesaj dur pentru soția tatălui său.

Charlotte, atac la Ioana Năstase

„Hei, presa din România și Ioana Năstase… eu nu am copii și nu eu am o fiică care i-a fost răpită! Tu te-ai măritat cu el”, i-a transmis Charlotte soției lui Nasty, Ioana Năstase.

Charlotte Năstase a declarat recent că nu are deloc o relație bună cu tatăl ei și nu l-a mai văzut pe acesta de la vârsta de 18 ani.  Ioana Simion a reacționat și a taxat-o dur pe fiica sportivului. Mai mult, aceasta spune că Amalia Năstase ar fi sfătuit-o să facă ”o grămadă de bani”.

”Mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare”

„Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare. Am vorbit cu Amalia Năstase chiar și când mi-am făcut cont pe OnlyFans și m-a încurajat. Mi-a spus: “Du-te și fă o grămadă de bani.”, spus Charlotte, pentru ziare.com.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Ioana Năstase, actuală soție a tenismanului a declarat recent că Charlotte i-ar fi cerut tatălui ei o mașină extrem de scumpă, în condițiile în care tânăra nu a prestat în viața ei o oră în câmpul muncii.

„Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașînă și Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașînă!

Ilie a avut grijă de ea, că de toți copiii lui, o iubește în continuare. Le dă tuturor bani, inclusiv fetelor pe care le are cu Amalia. Dacă această fată a ales drumul ăsta, e viața ei, face ce vrea!

Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui.

 Nu fac diferențe. Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala”, a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate pentru Click!

Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?