Categorii: Știri Stiri externe Viral

Charles și William “ar putea deschide Cutia Pandorei asupra prințului Harry”, avertizează un expert

Regele Charles și prințul William ar putea “deschide Cutia Pandorei” asupra familiei Sussex, prințul Harry și Meghan Markle ar putea primi o replică din cauza documentarului lor controversat de pe Netflix. “În Marea Britanie, ei vor cimenta și amplifica și mai mult un statut de paria, dar în afara lumii, ei au reușit să prezinte o imagine diferită. Întrebarea este dacă regele și William vor decide să gestioneze acest lucru într-un mod diferit.”

Regele Charles și prințul William ar putea “deschide Cutia Pandorei” asupra prințului Harry în orice încercare de a contracara seria de documentare Netflix recent lansată, a avertizat un expert în relații publice.

Ducele de Sussex și soția Meghan Markle au pus la pământ familia regală cu o serie de acuzații, dar un expert crede că firma are ceva în mânecă.

Figuri cu “statut de paria” în Marea Britanie

În ciuda acestui detaliu care ar putea vedea afirmațiile lui Meghan și Harry contracarate, este puțin probabil ca Familia Regală să facă acest lucru, potrivit expertului în PR și managementul reputației Eric Schiffer.

Expertul a remarcat că duo-ul Sussex s-a transformat în figuri cu “statut de paria” în Marea Britanie, dar ar putea să se confrunte cu mânia regelui și a prințului de Wales, potrivit Express.

Harry și Meghan au făcut o serie de afirmații bombă

Expertul Schiffer a declarat: “În Marea Britanie, ei vor cimenta și amplifica și mai mult un statut de paria, dar în afara lumii, ei au reușit să prezinte o imagine diferită. Întrebarea este dacă regele și William vor decide să gestioneze acest lucru într-un mod diferit. Și există materiale sau informații pe care ar putea dori să le expună, de asemenea, care ar putea schimba modul în care este privit acest lucru? Dar acest lucru este puțin probabil, pentru că asta nu face decât să deschidă o cutie a Pandorei cu provocări suplimentare.”

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Harry și Meghan au făcut o serie de afirmații bombă în recenta lor lansare pe Netflix, o serie documentară de șase episoade care dezgroapă mizeria din timpul petrecut în interiorul familiei regale.

De atunci, experții au demontat scene-cheie din documentar, inclusiv un moment care pare să o arate pe Meghan Markle prezentă în cameră pentru interviul dintre documentariști și mama ei, Doria.

Daily Star a relatat despre expertul în limbajul trupului, care a susținut că focalizarea din partea Dorei și linia de vedere a acesteia arată că ea căuta aprobare în afara camerei.

Printre alte afirmații, una dintre ele a fost abordată direct de familia regală, Kate Middleton și compania purtând ținute de aceeași culoare, ca răspuns la afirmațiile lui Meghan potrivit cărora evenimentele de familie au fost stricte în ceea ce privește ciocnirile de cod vestimentar.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?