Categorii: Horoscop Lifestyle Știri Timp liber

Cele mai dominatoare zodii în amor. Nu fac niciun compromis în relația de cuplu

Viața în doi nu este întotdeauna ușoară, fiecare dintre parteneri învățând să lase de la el pentru ca relația de cuplu să funcționeze. Însă, potrivit specialiștlor în previziuni astrologice, nativii din trei zodii au tendnța de a încerca să domine într-o relație de cuplu. Acești nativi vor să controleze absolut totul și nu fac nicio concesiie partenerului. Zodla considerate dominatoare din acest punct de vedere sunt: Leu, Scorpion și Fecioară.

Despre cei născuți sub semnul Leului se spune că sunt ce mai impunători într-o relație de cuplu. Vor întotdeauna să își domine partenerul ș să controleze absolut totul într-o relație. Nu sunt dispuși să facă abolut niciun compromis de dragul partenerului.

Acești nativi vor încerca întotdeauna să fie ei cei care decid în tot ceea ce ține de cele mai importante aspecte ale vieții de cuplu, lucru care, în timp, le poate deteriora relația amoroasă.

 

Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cele mai dominatoare zodii în amor. Scorpionii fac orice ca lucrurile să fie cum vor ei

Și nativii din zodia Scorpionului sunt considerații ca domnatori într-o relație de cuplu. Acești nativi sunt în stare să facă orice ca lucrurile să fie exact așa cum își doresc ei și să își impună punctul de vedere, fără să le pese de părerea partenerului de cuplu. Din acest punct de vedere este foarte dificil pentru o persoană să construască o relație solidă cu acești natvi, mai ales că nu fac niciodată nicio concesie.

Despre nativi din zodia Fecioarei se știe că sunt perfecționiști și foarte bine organizați, lucruri pe care încercă cu orice preț să le impună și partenerulu de cuplu. Nu acceptă nici cea mai mcă greșeală a partenerului din acest punct de vedere și reacționează foarte dur dacă cineva încearcă să îi schimbe. Vor întotdeauna ca lucruile să fie făcute fix cum și când vor ei, ceea ce, în timp, le poate afecta grav relația sentimentală.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?