Categorii: Știri Stiri externe Viral

“Cel mai puternic băiat din lume” este acum de nerecunoscut după opt ani de antrenamente intense

Brandon Blake a devenit un fenomen online la vârsta de opt ani, atunci când fizicul său remarcabil a devenit viral – iar opt ani mai târziu, acesta l-a ajutat să devină un concurent de temut în artele marțiale. Brandon a dezvăluit că a luat aurul la Campionatele Europene de Jiu Jitsu, în ciuda faptului că a recunoscut: “De fapt, nu m-am antrenat prea mult la Jiu Jitsu în ultima vreme.

Un copil de opt ani care a făcut culturism și care a fost supranumit cândva “cel mai puternic băiat din lume” și “Arnold Schwarz-nipper”, arată de nerecunoscut după ce și-a continuat antrenamentul timp de încă opt ani.

Brandon Blake, în vârstă de 16 ani, urmează acum o carieră în artele marțiale și a ajuns să fie un campion de lupte libere, transmite dailystar.co.uk.

“Cel mai puternic băiat din lume” este acum de nerecunoscut după opt ani de antrenamente intense

Având fizicul unui atlet profesionist de la o vârstă remarcabil de fragedă, este clar că Brandon, din Kildare, Irlanda, a avut o poziție bună.

Acum este de trei ori campion irlandez la lupte libere și campion britanic la lupte libere, potrivit Instagram-ului său.

El a devenit un fenomen online

O postare din octombrie, când a luat aurul la Openul irlandez de lupte libere, arată cât de dominant este un concurent după ce a șters pe jos cu adversarii săi.

În postare se poate citi: “Am câștigat toate meciurile prin superioritate tehnică. 10-0. 10-0. 14-4. Finala a fost o luptă grea împotriva unui luptător foarte priceput.”

O altă postare din septembrie este la fel de impresionantă, Brandon dezvăluind că a luat aurul la Campionatele Europene de Jiu Jitsu, în ciuda faptului că a recunoscut: “De fapt, nu m-am antrenat prea mult la Jiu Jitsu în ultima vreme.”

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Contul lui Brandon este plin de postări cu medalii și trofee obținute în urma numeroaselor sale victorii în artele marțiale, alături de fotografii în care acesta participă la regimuri de antrenament intense.

El a devenit un fenomen online după ce starul de fitness Frank Medrano a distribuit pe Facebook o fotografie a tânărului de atunci în vârstă de opt ani.

Medrano a scris: “A dat peste Instagramul acestui micuț și mi-a pus un mare zâmbet pe față. Mă simt grozav să influențez o generație atât de tânără și sper că are o viață fericită și sănătoasă.”

La momentul respectiv, Brandon a declarat că sportul său preferat era gimnastica și că spera ca într-o zi să câștige o medalie de aur la Jocurile Olimpice.
El a spus: “Vreau să fiu capabil să fac toate lucrurile pe care le poate face Frank și vreau să fiu și foarte puternic.”

Tatăl lui Brandon, Mark, un fost fotbalist semi-profesionist, a declarat la vremea respectivă: “Brandon a fost pur și simplu încântat că a fost remarcat de eroul său. Nu că ar fi avut nevoie, dar asta l-a motivat și mai mult.

“Este un băiețel foarte activ și nu face greutăți. Îi place gimnastica și de acolo provine fizicul său. L-a dezvoltat în ultimul an – este o nebunie să te uiți la el. Brandon este fericit și sănătos, iar forța lui de bază este uimitoare, este o sursă de inspirație. M-am îngrășat foarte mult și Brandon m-a motivat de fapt să slăbesc. A fost fiul meu și mentorul meu. Dar el este doar un băiețel obișnuit căruia îi place să se joace cu prietenii lui. Există un mic element de oameni care spun că este rău, dar nu este așa – cred că transmite un mesaj pozitiv”.

El a adăugat: “Nu este nimic excesiv în ceea ce face Brandon și sperăm că îi va inspira și pe alții. Este complet firesc și este minunat că s-a apucat de asta. Trebuie sărbătorit”.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR