Categorii: Știri Stiri externe Viral

Cel mai murdar om din lume a murit. Bărbatul a refuzat să se spele timp de 60 de ani

Un iranian poreclit “cel mai murdar om din lume” pentru că nu a făcut duș timp de zeci de ani a murit la vârsta de 94 de ani, a anunțat marți presa de stat. Amou Haji, care nu s-a spălat timp de mai bine de jumătate de secol și era necăsătorit, a murit duminică în satul Dejgah din provincia sudică Fars, a relatat agenția de presă IRNA.

Un bărbat  a murit la vârsta de 94 de ani, la doar câteva luni după ce a făcut prima baie în peste 50 de ani.

Amou Haji, din Iran, a fost poreclit “cel mai murdar om din lume” pentru că evita în mod activ un mod de viață igienic, transmite BBC.

“Cel mai murdar om din lume” moare

Burlacul care locuia într-o colibă de beton a murit duminică în satul Dejgah din provincia sudică Fars, a relatat agenția de presă IRNA.

Ciudatul individ nu s-a spălat de teama de “a se îmbolnăvi”, au declarat oficialii locali citați de agenție.

Sistem imunitar extrem de puternic

Dar “pentru prima dată în urmă cu câteva luni, sătenii l-au dus la baie pentru a se spăla”, a relatat IRNA.

Rapoartele au precizat că pensionarul  subzista cu o dietă formată în principal din animale omorâte pe șosea, ceea ce l-a făcut să aibă un parazit la stomac. În mod miraculos, bărbatul era de altfel foarte sănătos înainte de a muri, potrivit medicilor.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

All That is Interesting a relatat că Haji se supăra când sătenii încercau să îi aducă mâncare gătită în casă și apă curată, preferând în schimb să bea apă din băltoace.

Iar publicația a precizat că pustnicului îi plăcea, de asemenea, să fumeze fecale de animale din pipa sa, adică cinci țigări deodată. Locul său preferat de dormit era o gaură în pământ, în ciuda faptului că sătenii i-au construit o colibă de piatră, se arată în raport.

În ciuda faptului că hainele sale erau murdare, Haji își ardea barba la lungimea dorită la flacără deschisă.

Acesta ar fi declarat că oamenii apar ocazional pentru a-l batjocori și chiar arunca cu pietre în el, dar proprii săteni îi respectă în general intimitatea.

Profesorul asociat de parazitologie, Dr. Gholamreza Molavi, care a efectuat teste pe Haji pentru Școala de Sănătate Publică din Teheran, suspectează că Haji a reușit să rămână atât de sănătos datorită dezvoltării unui sistem imunitar extrem de puternic datorită stilului său de viață.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?