Categorii: Știri Stiri externe Viral

Cel mai mare vas de croazieră din lume care va naviga pe mare în 2024

Patinoar, parc acvatic, tiroliană, minigolf, zonă de surfing, peste 15 restaurante și 28 de cabane diferite, inclusiv o cabană triplex pentru familii. Icon of the Seas va fi prima navă de croazieră cu tehnologie de celule de combustibil și va fi alimentată cu gaz natural lichefiat (LNG), cel mai curat combustibil marin.

Începând cu 25 octombrie, pot fi rezervate bilete pentru cel mai mare vas de croazieră din lume, care va fi lansat în 2024 și care își propune să revoluționeze vacanțele pentru toate sectoarele posibile: familie, cupluri, aventură, relaxare, seniori, prieteni…

Prima navă din clasa Icon va fi lansată la sfârșitul anului 2023, înainte de debutul său în ianuarie 2024. O provocare care prezintă 28 de tipuri de cabine, concepute pentru fiecare tip de oaspete, cu mai multe opțiuni diferite, vedere la mare și mai mult spațiu, potrivit marca.com.

Ce va fi pe Icon of the Seas

Există și noi modele pentru familii de trei, patru, cinci și mai multe persoane, cum ar fi Family Infinite Balcony și Surfside Family Suite (cu spații pentru copii separate de cele pentru adulți) și Ultimate Family Townhouse cu trei etaje, cu propriul gard alb și cutie poștală. Două apartamente vor avea cele mai bune priveliști, Sunset Corner Suites și AquaDome’s Panoramic Ocean Views.

Jason Liberty, președintele și directorul general al Royal Caribbean Group, a confirmat spațiile foarte diferite și separate, cu activități total diferite:

Thrill Island, un perete de cățărare

Categoria 6, cel mai mare parc acvatic de pe mare, cu șase tobogane care bat recorduri: Pressure Drop și înclinarea sa de 66 de grade îl fac primul tobogan deschis cu cădere liberă din industrie; Frightening Bolt, înalt de 14 metri, cel mai înalt tobogan cu cădere liberă de pe mare; Storm Surge și Hurricane Hunter, primele tobogane de familie de pe mare cu patru pasageri pe plută; și Storm Chasers, primul duo de curse de covoare de pe un vas de croazieră.
Pe tiroliana Crown’s Edge, călătorii alunecă la aproximativ 45 de metri deasupra oceanului.

Șapte piscine pentru șapte stări de spirit: Swim & Tonic, primul bar acvatic al liniei pe mare; Royal Bay Pool, cea mai mare piscină de pe mare; Cloud 17, un refugiu doar pentru adulți; Cove Pool, în stil infinity pool; plus două piscine pentru copiii sub 6 ani, Splashaway Bay și Baby Bay. The Hideaway, un club de plajă de pe un vas de croazieră, este cel mai bun dintre cele mai bune.

Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii 2024
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În ceea ce privește restaurantele, The Lime & Coconut, care include primul bar de cocktailuri înghețate de la Royal Caribbean. Plus peste 15 restaurante, cafenele, baruri și saloane, inclusiv Giovanni’s Italian Kitchen & Wine Bar pe Royal Promenade și Izumi, de inspirație asiatică, în Central Park.

De asemenea, va exista mini-golf la Lost Dunes, cățărare pe stâncă la Adrenaline Peak și Absolute Zero, cel mai mare patinoar de gheață de la Royal Caribbean.

În ceea ce privește durabilitatea, Icon of the Seas va fi prima navă de croazieră cu tehnologie de celule de combustibil și va fi alimentată cu gaz natural lichefiat (LNG), cel mai curat combustibil marin. Împreună cu alte măsuri, cum ar fi conectarea la rețeaua de energie de la țărm și sistemele de recuperare a căldurii reziduale, noua navă va fi cea mai durabilă navă a companiei de croazieră de până acum.

Rutele “Icoanei Mărilor”

Icon of the Seas va naviga pe tot parcursul anului în vacanțe de 7 nopți în Caraibe de Est și de Vest, cu plecare din Miami. Fiecare croazieră va vizita destinația de top a insulei private Royal Caribbean, Perfect Day din CocoCay, Bahamas, unde aventurierii își pot crea ziua ideală de vacanță.

În ianuarie va debuta o destinație rezervată exclusiv adulților, Hideaway Beach, cu o piscină mare, cabane private la piscină. Turiștii vor vizita, de asemenea, bijuterii din Caraibe, precum Cozumel (Mexic), Philipsburg (St. Maarten) și Roatan (Honduras).

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR