Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cel mai emoționant moment din cariera de gimnastă a Dianei Bulimar. ”L-am văzut alergând jumătate de sală și venind la mine cu tricolorul în mână și aproape plângând”

Fosta gimnastă de performanță Diana Bulimar, în vârstă de 27 de ani, i-a amintit de unul dintre cele mai emoționante momente pe care le-a trăit în cariera sa sportiva. ”Lam văzut pe tata alergând jumătate de sală și venind la mine cu tricolorul în mână și aproape plângând”, a povestit Diana Bulimar în cadrul unui interrviu.

Diana Bulimar a fost dublă medaliată olimpică și dublă campioană europeană, dar a decis să se retragă în 2016, din cauza mai multor accidentări.

Fosta gimnastă și-a amintit de unul dintre cele mai emoționante momente pe care le-a trăit ca gimnastă.

Cel mai emoționant moment din cariera de gimnastă a Dianei Bulimar. ”A fost prima medalie de aur europeană”

”Cred că, emoțional, a fost prima medalie de aur europeană. Pentru că i-am văzut pe ai mei în sală. Imi aduc aminte de momentul în care l-am văzut pe tata alergând jumătate de sală și venind la mine cu tricolorul în mână și aproape plângând. Asta cred că a fost unul dintre cele mai frumoase cadouri făcute, de la mine pentru mine și de la mine pentru ei”, a povestit Diana Bulimar pentru click.ro.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Întrebată dacă a numărat câte premii a căștigat de-a lungul anilor, fosta gimnastă de performanță a răspuns: ”Am încercat, odată, cu Radu, prietenul meu, dar cred că am peste 100 de medalii. N-am mai numărat după 100”.


În cadrul aceluiași interviu, Diana Bulimar a făcut declarații și despre show-ul ”Amerrica Express”, de la Antena 1, unde a participat alături de colega și buna sa prietenă, Larisa Iordache: ”A fost un “challenge” acceptat de noi, atât de mine, cât și de Larisa Iordache. A fost mai greu decât ne așteptam, sincer. Dar, vom vedea la TV… (…) Eu sunt genul de persoană, cu prietena mea Larisa, de a mânca tot felul de noutăți. Ne-am și dus cu gândirea că eu o să fiu cea care va mânca tot felul de porcării”.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?