Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cel mai emoționant moment din cariera de gimnastă a Dianei Bulimar. ”L-am văzut alergând jumătate de sală și venind la mine cu tricolorul în mână și aproape plângând”

Fosta gimnastă de performanță Diana Bulimar, în vârstă de 27 de ani, i-a amintit de unul dintre cele mai emoționante momente pe care le-a trăit în cariera sa sportiva. ”Lam văzut pe tata alergând jumătate de sală și venind la mine cu tricolorul în mână și aproape plângând”, a povestit Diana Bulimar în cadrul unui interrviu.

Diana Bulimar a fost dublă medaliată olimpică și dublă campioană europeană, dar a decis să se retragă în 2016, din cauza mai multor accidentări.

Fosta gimnastă și-a amintit de unul dintre cele mai emoționante momente pe care le-a trăit ca gimnastă.

Cel mai emoționant moment din cariera de gimnastă a Dianei Bulimar. ”A fost prima medalie de aur europeană”

”Cred că, emoțional, a fost prima medalie de aur europeană. Pentru că i-am văzut pe ai mei în sală. Imi aduc aminte de momentul în care l-am văzut pe tata alergând jumătate de sală și venind la mine cu tricolorul în mână și aproape plângând. Asta cred că a fost unul dintre cele mai frumoase cadouri făcute, de la mine pentru mine și de la mine pentru ei”, a povestit Diana Bulimar pentru click.ro.

De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la 10 ani
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Întrebată dacă a numărat câte premii a căștigat de-a lungul anilor, fosta gimnastă de performanță a răspuns: ”Am încercat, odată, cu Radu, prietenul meu, dar cred că am peste 100 de medalii. N-am mai numărat după 100”.


În cadrul aceluiași interviu, Diana Bulimar a făcut declarații și despre show-ul ”Amerrica Express”, de la Antena 1, unde a participat alături de colega și buna sa prietenă, Larisa Iordache: ”A fost un “challenge” acceptat de noi, atât de mine, cât și de Larisa Iordache. A fost mai greu decât ne așteptam, sincer. Dar, vom vedea la TV… (…) Eu sunt genul de persoană, cu prietena mea Larisa, de a mânca tot felul de noutăți. Ne-am și dus cu gândirea că eu o să fiu cea care va mânca tot felul de porcării”.

Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc?
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important