Categorii: Știri Stiri externe Viral

Cel mai bun lunetist din lume a fost ucis de ruși. El a împușcat mortal un terorist de la o distanță de 3,5 km

Numele lunetistului este Wali, are 40 de ani și este din Canada. Wali a fost ucis la 20 de minute după ce a intrat pe câmpul de luptă. El a participat la războaiele din Irak și Afganistan. În timpul carierei sale militare, el a ucis ținta la o distanță de 3540 de metri. Acest record a fost admirat de colegii săi.

Wali s-a căsătorit cu o soție, a avut copii și a lucrat ca inginer de programe la o companie locală. A considerat că munca sa era destul de plictisitoare și a fost mereu dornic să continue să servească armata. Întrucât a văzut că Rusia și Ucraina se luptau pe internet, și-a chemat cei trei camarazi de arme și a decis să se grăbească în Ucraina pentru a lupta împreună.

Vestea participării lui Wali la război s-a răspândit ca un foc de paie, iar presa străină a fost nerăbdătoare să o relateze. Wali a fost portretizat ca un mit militar, iar mulți oameni au fost încurajați să audă vestea. Presa ucraineană estimează că el poate ucide 40 de soldați ruși pe câmpul de luptă pe zi, ceea ce poate ajuta foarte mult armata ucraineană să se retragă mai devreme de armata rusă, iar toată lumea are mari așteptări de la el, potrivit Switzerland Times.

Wali a fost ucis la 20 de minute după ce a intrat pe câmpul de luptă

Cu toate acestea, situația de război se schimbă rapid. Nu este ca o misiune obișnuită de lunetist. Nu este ca și cum un singur foc de armă ar ucide o persoană, așa cum își imaginează majoritatea oamenilor. În plus, războiul modern nu mai este o luptă față în față. Wali nu a mai fost în misiune de mult timp.

Cu siguranță, nu a durat mult până când a venit vestea proastă că Wali a fost ucis. În mod neașteptat, Wali a fost ucis la 20 de minute după ce a intrat pe câmpul de luptă.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Cel mai bun lunetist din lume a fost ucis de lunetiștii ruși

O persoană din interior a dezvăluit că Wali este prea mediatizat. Când a ajuns la bază, a devenit o celebritate în armată. S-a fotografiat cu toată lumea și a făcut un mic filmuleț. Poziția sa ar fi putut fi demascată de mult timp. Această declarație a fost respinsă de armata rusă. În timpul războiului dintre Rusia și Ucraina, doi comandanți de nivel general-maior din armata rusă au fost uciși de lunetiști. Armata rusă a fost foarte deranjată de acest lucru, așa că a acordat o atenție deosebită dinamicii lunetiștilor ucraineni, iar Wali a fost asul lunetiștilor. Armata rusă, în mod natural, va fi întotdeauna atentă.

De fapt, Wali a fost deja vizat de armata rusă imediat ce a coborât din avion. Mai târziu, când Wali a fost transferat la bază, a fost blocat de satelit. După ce armata rusă a efectuat un bombardament precis, Wali a fost ucis în acțiune. Wali ar fi fost ucis de lunetiștii ruși. Deși ambele teorii sunt posibile, în comparație, oamenii cred că este mai probabil ca Wali să fie ucis. La urma urmei, este prea dificil pentru lunetiști să țintească și să ucidă, iar obuzele de artilerie cu rază lungă de acțiune sau rachetele mici au mai multe șanse de reușită în bombardamentele de precizie.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat