Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

“Cea mai sexy femeie de pe Pământ” a fost respinsă de o organizație caritabilă de golf pentru că “sânii ei sunt prea mari”. “Nu se comportă ca niște gentlemani”

Paige Spiranac nu reușește niciodată să uimească în ședințele foto, dar postările și prezența ei glamour pe rețelele de socializare nu sunt întotdeauna apreciate de diverse segmente ale lumii golfului. “Vreau să le dau înapoi acestor copii care nu au nimic, pentru că eu am crescut fără să am nimic. Și nici măcar nu pot să fac asta din cauza decolteului meu”.

Uimitoarea jucătoare de golf Paige Spiranac a dezvăluit că a fost respinsă de o organizație caritabilă de golf din cauza “decolteului” său.

Fosta jucătoare profesionistă de golf este cunoscută pentru ședințele sale foto pline de farmec și videoclipurile sale instructive, care i-au adus 260.000 de abonați pe YouTube și 3,5 milioane de urmăritori pe Instagram. Spiranac nu a reușit să facă senzația pe care și-o dorea în circuitul profesionist, dar a reușit să se facă un nume în acest sport, deși pe o cale foarte diferită, transmite dailystar.co.uk.

“Cea mai sexy femeie de pe Pământ” a fost respinsă de o organizație caritabilă de golf din cauza decolteului său

Spiranac a fost supranumită recent “cea mai sexy femeie de pe Pământ” după ultima sa ședință foto de golf. Cu toate acestea, luptele lui Spiranac pentru a fi acceptată în cadrul sportului continuă, ea afirmând recent că a fost respinsă de o organizație caritabilă de golf din cauza decolteului său.

“Am vrut să ajut această organizație de caritate și am vrut să le ofer crose de golf gratuite”, a declarat Spiranac la podcastul Playing-A-Round with Paige Renee. “Tipul mi-a scris înapoi și mi-a spus: “Ne-ar plăcea, dar, din cauza modului în care te văd membrii consiliului nostru de administrație, nu poți ajuta”.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“În golf, oamenii fac toate aceste probleme atât de serioase”

“Vreau să le dau înapoi acestor copii care nu au nimic, pentru că eu am crescut fără să am nimic. Și nici măcar nu pot să fac asta din cauza decolteului meu. Ne leagă faptul că avem un interes comun și toți iubim același lucru… Dacă un tip din turneu poartă pantaloni scurți în loc de pantaloni, nu se va sfârși lumea. În golf, oamenii fac toate aceste probleme atât de serioase.”

Expunerea pe rețelele de socializare a lui Spiranac ar fi putut strânge o sumă uriașă de bani pentru organizația caritabilă menționată mai sus. Dar, deși Spiranac a fost frustrată de respingere, ea recunoaște că nu a fost prea surprinsă.

“Este un act. Am impresia că toată lumea din golf joacă acest rol de jucător de golf perfect, când în realitate nu este deloc așa”, a adăugat ea. “Ei spun că este un joc de gentleman, dar acei tipi cu siguranță nu se comportă ca niște gentlemani de multe ori”.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat