Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cea mai mare frică a lui Nicole Cherry. ”Teama asta mă copleșește câteodată”

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, a mărturisit care este cea mai mare frrică a ei. Cântăreața, în vârstă de 23 de ani, a dezvăluit că îi este foarte mare teamă să nu piardă perrsoane dragi. ”Teama asta mă copleșește câteodată”, a declarat Nicole Cherry la podcastul realizat de Damian Drăghici.

Nicole Cherry este un nume cunoscut de pe scena muzicală din țara noastră. În ceea ce privește viața perrsonală, Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima oară în anul 2021. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta. Nicole Cherry a născut în data de 27 noiembrie 2021. Vedeta a adus pe lume o fetiță pentru care a ales numele Anastasia. În data de 19 mai 2022, Nicole Cherry s-a cununat civil cu iubitul ei, Florin Popa, dar cei doi și-au creștinat și fetița.

Prezentă de curând la podcastul realizat de binecunoscutul artist Damian Drăghici, Nicole Cherry a dezvăluit care este cea mai mare temere a sa. Artista a mărturisit că îi este foarte frică să piardă persoane dragi.

Cea mai mare frică a lui Nicole Cherry. ”Am psiholog cu care mai vorbesc din când în când, când simt eu așa că o mai iau pe arătură”

Vedeta a explicat că a apelat la ajutorul unui specialist ori de câte ori a simțit că această teamă de a pierde oameni dragi o copleșește.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Frica mea cea mai mare e să pierd oamenii dragi. Asta e cea mai mare frică! La un moment dat chiar am și urmat niște… Am psiholog cu care mai vorbesc din când în când, când simt eu așa că o mai iau pe arătură pentru că teama asta mă copleșește câteodată”, a declarat Nicole Cherry la podcastul lui Damian Drăghici, potrivit wowbiz.ro.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR