Categorii: Știri Stiri externe Viral

“Cea mai antipatică femeie din Marea Britanie” critică OnlyFans. “Nu te poți aștepta să intri pe un site ca acesta și să nu te speli pe păr sau pe dinți”

Carla Bellucci, supranumită cea mai disprețuită femeie din Marea Britanie după ce și-a făcut o operație la nas de 7.000 de lire sterline, prefăcându-se că suferă de depresie, spune că OnlyFans a devenit de prost gust și a cerut ca site-ul să fie mai selectiv. “Nu te poți aștepta să intri pe un site ca acesta și să nu te speli pe păr sau pe dinți și să crezi că vei face un milion de lire sterline”.

O mamă supranumită cândva “cea mai disprețuită femeie din Marea Britanie” a cerut site-ului OnlyFans să fie mai selectiv, deoarece consideră că este plin de “femei” care își vând sufletul.

Carla Bellucci este pe site de doi ani, dar fiul ei adolescent o imploră să renunțe aproape în fiecare zi.

“Există femei care își deschid picioarele gratuit și nu înțeleg această mentalitate”

Și femeia de 40 de ani va părăsi în curând platforma, deoarece crede că acum este inundată de fete tinere impresionabile.

Vorbind în exclusivitate cu Daily Star, Carla a spus: “Când m-am alăturat, era mai mult prestigiu, erau celebrități peste tot și era un pic mai elegant. Acum, toată lumea pare să aibă un OnlyFans și nu mai există clasă sau calitate. Vezi femei care își deschid picioarele gratuit și nu înțeleg această mentalitate, este atât de de prost gust. Cei care câștigă bani frumoși, bravo lor, dar cei care o fac pentru nimic nu fac decât să dezamăgească site-ul și să se dezamăgească pe ei înșiși.”

“Nu te poți aștepta să intri pe un site ca acesta și să nu te speli pe păr sau pe dinți”

Rugată să își clarifice comentariile, Carla, din Hitchin, Herts, a adăugat: “Dacă vinzi un produs, acesta trebuie să arate bine. Nu mă refer la mărime, pentru că există o piață pentru toată lumea, dar trebuie să fii mai selectiv, să nu ai pe site o femeie ieftină locală, înțelegi ce vreau să spun? Nu te poți aștepta să intri pe un site ca acesta și să nu te speli pe păr sau pe dinți și să crezi că vei face un milion de lire sterline. Oamenii care fac bani arată superb, cum ar fi Cardi B și așa mai departe.”

Mama a patru copii și-a avertizat și propria fiică adolescentă cu privire la pericolele OnlyFans. Ea crede că unele fete sunt forțate să facă lucruri pe care le vor regreta mai târziu, în timp ce altele părăsesc școala și consideră că vânzarea de conținut picant este o opțiune mai atractivă decât continuarea studiilor.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“A trebuit să o educ pe Tanisha în acest sens, pentru că, uneori, ea spune că OnlyFans este o soluție ușoară”, a declarat Carla.

“I-am pus întrebări de genul: cum vei face rost de abonați? Trebuie să faci mai mult pentru că sunt atât de multe fete acolo acum. Ele se gândesc doar că vor pune un link pe Instagram, dar există multă manipulare din partea băieților. Ei vor mai mult și vor conținut personalizat și este 24/7 pentru a face bani, dar aceste fete nu văd asta. Ele văd pe TikTok că te poți înscrie și apoi vei fi milionar.”

Carla, ai cărei copii adolescenți fac bani prin muncă part-time, cum ar fi  slujbe în cafenele, a câștigat odată până la 40.000 de lire sterline pe OnlyFans vânzând fotografii sexy mai degrabă decât nuduri complete.

Dar acum este în curs de a-și șterge contul pentru a-și putea îndeplini unul dintre visele sale, acela de a participa la viitorul Celebrity Big Brother.

Ea a spus: “Aștept doar să retrag ultima sumă de bani. Voi dispărea în următoarea lună sau două. Vreau un loc la Big Brother și vreau doar  să-mi curăț imaginea.”

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?