Categorii: Monden Vedete Romania

Ce studii are Teodora, fiica lui Gigi Becali. Tânăra a terminat și un masterat

Teodora, fata cea mai mare a lui Gigi Becali, și iubitul său, Mihai Mincu, și-au unit ieri destinele în fața lui Dumnezeu. Înainte să se căsătorească, fiica afaceristului și-a terminat studiile, inclusiv un masterat. 

Proaspăta mireasă din Familia Becali a fost studentă la ASE, la Facultatea de Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor. Cursurile pe care le-a urmat la instituția din București au fost predate în engleză. Teodora și-a dat licența în 2018, iar lucrarea sa de diplomă s-a numit „Politica concurenței în industria turismului”.

Interesul său pentru turism și antreprenoriat nu e de mirare, având în vedere că și tatăl ei are numeroase businessuri în domeniu. 

Teodora a făcut un masterat în limba engleză

Fata cea mare a patronului de la FCSB nu s-a oprit cu studiile după absolvirea facultății, ci a urmat și un masterat, tot în limba engleză, pe care l-a încheiat în această vară, cu puțin timp timp înainte să ajungă pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. 

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Nunta Teodorei, care a avut loc ieri la Palatul Snagov, a fost una grandioasă, iar invitații numai unul și unul, printre care numeroase VIP-uri din diverse domenii.

Pe parcursul nopții, mireasa a dorit să mulțumească public familiei pentru tot ce a făcut pentru ea. „Tată, eu îți mulțumesc pentru tot! Tu și mama ați făcut totul pentru mine”, a spus Teodora.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat